Helsemagasinet


1605ForsideNr. 5 2016 er i salg nå!

I dette nummeret fokuserer vi på faste.

Eldre utgaver kan etterbestilles ved å sende e-post til vof@dbpartner.no.

Ikke abonnent?
bli abonnent


 

 


Digital versjon av bladet

Som fast abonnent på Helsemagasinet VOF får du tilgang til en digital versjon av bladet som kan leses på nettet, og en nedlastbar pdf-versjon, som også kan leses på iPad/iPhone/Android. Så lenge du abonnerer på bladet, får du tilgang til alle tidligere utgaver.

Gå til MinSide ved å klikke på lenken nedenfor og logg deg inn med brukernavn og passord. Dette ble sendt ut sammen med VOF nr. 4/2012. Etter innlogging kan du endre lagret informasjon om ditt abonnement. De som ikke har fått nødvendig innloggingsinformasjon, må kontakte abonnementsservice (vof@dbpartner.no).
I løpet av høsten/vinteren kommer vi med helt nye nettsider som byr på flere muligheter.
Gå til MinSide


Helsemagasinet vitenskap og fornuft 

– fakta, forskning og ideer om temaer innen helse og samfunn. Hva skal til for å oppnå best mulig helse? Helsemagasinet ønsker å finne ut hva som skal til og formidle det til deg. Vi gir deg fakta, logikk og forskning som kan forklare og vise sammenhengene vi trenger å kjenne til. Vi er interesserte i både fysisk og mental helse, helse- og utdanningspolitikk, og andre personlige og samfunnsmessige aspekter som påvirker vår utvikling og vårt velvære.VOF har som hensikt å formidle vitenskap og fakta innen helse, ernæring, psykologi, trening, læring, utvikling, politikk og miljø. Vi har et evolusjonært perspektiv og er opptatt av å finne ut hva som skal til for at vi skal leve optimalt og med best mulig helse. Bestill ditt abonnement her!


 Hjelp oss til å bli enda sterkere!

Visste du at Helsemagasinet eies av Stiftelsen vitenskap & fornuft, opprettet med private midler og i stor grad basert på dugnad og god vilje om å gjøre Norge og verden til bedre steder å være for stadig flere?

Du kan være med å støtte oss i vårt viktige arbeid.

Torill Hansson er en av dem som nettopp har donert 500 kroner til Helsemagasinet og begrunner det slik:

“Jeg støtter Helsemagasinet med en gave på kr 500 fordi det gir et uvurderlig bidrag til helsedebatten. Medarbeiderne har en enesteående kompetanse som har hjulpet meg og mange andre. Vi trenger en uavhengig stemme i mediekaoset uten økonomiske eller andre bindinger dersom vi skal komme nærmere sannheten om hva som gagner oss best”…

Du kan også bidra! Beløpet velger du selv. 🙂

Konto: 1503.21.98578, merk “Gave”