Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2017 > Små grep – mer livskraft

Små grep – mer livskraft

Teolog, idrettsmann og OL-prest Kjell Markset er opptatt av hva som skaper gode liv og hvordan helse henger sammen med mange ulike faktorer og livsstilvalg. Trening, gode relasjoner og kostholdhold er tre av disse. Til sammen danner disse det Markset kaller ”4basics-prinsippet”. I boka Levekraft tar han først og fremst for seg hvordan konkrete, enkle kostholdsendringer kan gi stor effekt for den enkelte, i tillegg til hvordan man kan skape gode vaner for kropp og sinn. Boka er lettskrevet og har mange gode og enkle forklaringer til hvorfor disse grepene fungerer. Ikke minst gjelder dette  når Markset sannsynligvis ut til en god del menn med sin måte å skrive og presentere stoffet på. Han skriver at han selv lenge lukket ørene når hans legefrue prøvde å forklare hvorfor han burde bytte ut Nugatti med næringsrik mat. Han var hekta på godsakene, og da var ørene lukket. Med boka Levekraft burde selv menn med skikkelig tunglivet hørsel ha mulighet til å bli inspirert til å gjøre gode valg for bedre livskvalitet.

Boka inkluderer en liste over konsulterte bøker og to artikler samt 68 sluttnoter, men intet stikkordregister. Den er ingen fagbok, men skrevet av en lekperson er den lett å lese.

Forfatter: Kjell Markset

Tittel: Levekraft: Gode vaner for kropp og sinn.

Utgiver: Genesis forlag

Annonse:

Utgivelsesår: 2015

ISBN: 9788247605134

Pris: kr 299; heftet, 310 sider

(www.marksets.no)

You may also like
Myseprotein
Bikarbonat
Når virkeligheten overgår våre villeste fantasier
Alene i kampen mot kreft

Legg igjen et svar