Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.
 
Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL kryptert betaling.
Fakturadetaljer

Totalt bidrag: kr. 10 En gang

Artikler

Forholdene i Norge

Både i Norge og andre land er det høy politisk og faglig aktivitet på området svak stråling og helse. Sivilingeniør Sissel Halmøy mener at det skjer mye positivt.

Sukkerfrie julegodter

Jula er gjerne forbundet med mye god mat – både feit og søt. Det feite passer perfekt inn i en sunn livsstil, men dette gjelder dessverre ikke det søte. Eller? Vi gir deg oppskriftene som gjør at du også kan kose deg med litt av det siste.

Kosthold ved ME – en guide

Hvis du har ME, er det ikke lett å finne ut hvilken betydning kostholdet har for sykdommen. Noen opplever at visse matvarer forverrer symptomene, mens andre matvarer demper dem. Hvordan vite hva som er best?

Ja, vi elsker peanøtter, men Maarud da!

Visst er peanøtter gode fettkilder, og visst smaker de deilig1. I tillegg byr Maarud på en fornøyelig produktbeskrivelse på baksiden av posen, helt uten å mene å være morsomme, tror vi. Markedsavdelingen er kanskje ikke helt inneforstått med biologi og evolusjonshistorie, ei heller helt stødige i norsk? Dette står nemlig å lese:

Hverdagsmat med lite karbohydrat nr. 3 2010

Oppskriftene som presenteres i VOF, skal være enkle og raske å følge for selv den minst kyndige. Det totale energiinntaket i løpet av en dag er satt til ca. 2200 kcal, hvorav ca. 100-200 kcal skal komme fra karbohydrater (25-50 g). De som trenger mindre eller mer mat, kan beregne porsjonsstørrelsene ved å endre like mye på alle ingredienser.

1 138 139 140 141 142 146