Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Bananpannekaker

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


Leser Ida Byrkjeland tipset oss om denne oppskriften på pannekaker fra PaleoMom. Her bruker man ikke noe mel verken av korn, frø eller nøtter, men koke-/middagsbananer (plantains på engelsk). Man kan kjøpe slike i en innvandrerbutikk.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen   

[gdlr_box_icon icon=”none” title=”Noe godt”]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no![/gdlr_box_icon]

Ida byttet ut ekstra jomfruelig kokosolje med stekekokosolje for å mildne smaken og anbefaler å servere med litt grovt rørte jordbær på. Pannekakene kan også serveres med kanel, nøtter og pisket krem.

Du trenger:

2 store middagsbananer (innvandrerbutikk og liknende) 4 egg 2 ts vaniljepulver 3 ss ekstra jomfruelig kokosolje 1 klype salt ½ ts bakepulver Ekstra kokosolje til steking

Annonse:

Slik gjør du:

Del bananene i mindre biter og ta av skallet. Bland bananene og eggene i blender eller kjøkkenmaskin til det blir en jevn masse. Ha i resten av ingrediensene og kjør massen 2–3 minutter til du får en fin og jevn røre.

Varm en steikepanne på middels varme med litt kokosfett og ha i røra i ønskede størrelser. Steik i cirka 4–5 minutter, snu pannekaka og steik et par minutter til.

[gdlr_box_icon icon=”none” title=”Vil du se mer fra PaleoMom?”] Besøk hennes blogg på http://www.thepaleomom.com/[/gdlr_box_icon]

Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Kaffe mocca

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon