Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Bete-kvass – probiotisk drikk av rødbeter

Dette er en enkel form for fermentering. Det er superenkelt og lite arbeid, men det tar et par ukers tid før du kan nyte noen skikkelig gode og probiotiske ”gut-shot”. Vel verdt å vente på. Tekst Anita Breivold Ingredienser 1–2 rødbeterSaltlake 3 % Slik gjør du Lag saltlake: Bruk uraffinert salt, som Himalayasalt eller havsalt!  […]
Uffda! Du har ikke tilgang til dette innholdet.
Få tilgang til dette og ALLE Helsemagasinets artikler og arkiv for bare 10 kroner i 10 dager!
Er du allerede abonnent må du logge inn for å se innholdet.
LES OGSÅ  Mandelbrød for SCD-dietter

Fermentering, Oppskrift

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon