Forside > Aktuelt > Bli med på en inspirerende tur med oss til Spania i oktober 2018!

Bli med på en inspirerende tur med oss til Spania i oktober 2018!

 

Når: 7. - 13. oktober 2018
Hvor: Akinon Resort, La Nucia, Spania
Pris: kr. 3.500 (kr. 6.500 for par) + reise og opphold
Påmelding: send epost til [email protected] eller ring 90 76 96 62

Keyhan Ighanian og Dag Viljen Poleszynski tilbyr et unikt kurskonsept med kombinasjonen av hjelp for både kropp og sjel på et ideelt sted for å nyte sol og få fred og ro i sinnet samt ny kunnskap på Akinon Resort i La Nucia i Spanias varme atmosfære. Ønsket er å gjøre hverdagen for deg lysere både utvendig og innvendig.

lghanian tar deltakerne med på en reise i deres indre rom, og viser hvordan fortiden påvirker nuet. Poleszynski tar dere med på en tidsreise fra vår tidligste opprinnelse for å vise hvordan vår fortid fortsatt preger oss slik vi er i dag.

Kombinasjonen av bedre indre og følelsesmessig balanse og et kosthold tilpasset vår genetiske arv gir deg mulighet for å realisere mer av ditt enorme potensial både psykisk og fysisk.

Påmelding og informasjon: Send e-post til [email protected] eller ring 90 76 96 62

Annonse:

Ighanians metode lndreRo er basert på elementer fra Østens filosofi og Vestens psykologi. l kurset hjelper han deltakerene til å finne ut hvem de er og hvordan de best kan kommunisere med partnere, familie og kolleger. l kurset vil du oppleve frihet fra tankene. Slik får du frihet til å oppleve nuet, være tilstede i deg selv og tilegne deg ny selvinnsikt. Metoden kan hjelpe ved; sorg/kjærlighetssorg, depresjon, vaner og avhengighet på veien til å velge en sunnere livsstil. Les mer om metoden på lndreRo.com

Poleszynski forklarer hvordan forståelsen av årsakene til kreft har endret seg siden oppdagelsen av DNA. Nyere forskning viser at kreft ikke forårsakes av mutasjoner i DNA, men skyldes skader på mitokondrier, cellenes "energifabrikker". Hvordan kan vi best redusere muligheten for å få kreft, og hva kan man selv kan gjøre om man blir rammet? Muggsoppgifter i maten kan bidra til kreft, hjerte- og karsykdom og må tas hensyn til når man tolker resultater fra kontrollerte studier. Poleszynski begrunner hvorfor statlige ernæringsråd om å spise lite fett og salt mangler dokumentasjon.


Opphold: 1) Overnatting i 6 døgn pr. person i dobbeltrom/studio, inkludert frokostbuffet og middag med drikke til maten: € 480 (basert på to personer i rom/studio). 2) Overnatting pr. døgn alene i studio eller i eget rom i duo, trio, eller quad enhet, frokostbuffet og middag med drikke til maten € 600 pr. person. Ønsker du bo ekstra netter er dette mulig, men vi anbefaler da å være tidlig ute ettersom det er begrenset med plasser, pris er da €65/90 u/måltider pr. person pr. døgn

Fly: Flyreise og transport kommer i tillegg og må bestilles direkte hos flyselskap.

Kurssted: Akinon Resort, La Nucia (Spania). Se akinonresort.no for mer informasjon om stedet.

You may also like
Myseprotein
Jevninger
Gjør det lettere å lære norsk rettskriving
Trådløse nettverk? Ikke i skoler og barne- hager på Kypros

Legg igjen et svar