Skip to main content

– Blir det virkelig mer ekstremvær?

Ukeslutt 29. juli: En ny rapport sår tvil om offisielle metoder for å måle ekstremvær. Den konkluderer at bevisene for påstanden om mer ekstremvær, ikke holder. Det er blant ukens tips fra redaksjonen. Vi anbefaler også artikler om:

  • Trumps tidligere rådgiver: – Vi diktet opp «vitenskap»
  • Kroppens «kokebok» har oppskriften på deg
  • Vi trenger en ny handlingsplan mot antibiotikaresistens
  • Advokat: – Vi går i en totalitær retning
  • Norsk lege får ikke forlenget autorisasjonen etter å ha lykkes i å tidligbehandle c-19
  • Biopat: – Det er summen av belastning som gjør oss syke
  • Artikkelserie: Dette bør du kunne om World Economic Forum (WEF)

Tekst Julia Schreiner Benito

Julia Schreiner Benito
Julia Schreiner Benito er journalist i Helsemagasinet

Professor emeritus: – Villedende påstander om økt ekstremvær

London, 27. juli: I en ny artikkel fra Global Warming Policy Foundation viser den pensjonerte fysikeren Dr Ralph Alexander til villedende påstander fra IPCC, Intergovernmental Panel on Climate Change.

Artikkelen sammenligner empiriske observasjoner av ekstremvær med en rapport fra IPCC kalt
2021 Sixth Assessment Report (AR6).

Alexander viser til at nylige endring i metodikk fra IPCC har ført til villedende påstander om ekstremvær. Alexander er forfatteren av Global Warming False Alarm og Science Under Attack: The Age of Unreason. Han har også forfattet en rekke vitenskapelige artikler og rapporter. I tillegg har han forsket ved laboratorier i Europa og Australia, og vært professor ved Wayne State University i Detroit. Her kan du laste ned rapporten som pdf.

LES OGSÅ  Slik fikk Bill Gates styring over håndteringen av epidemien

Donald Trumps tidligere rådgiver innrømmer at grunnlaget for nedstenging var tynt

Trumps tidligere covid-19-rådgiver Deborah Birx innrømmer at hun og rådgiver Anthony Fauci diktet opp «vitenskapen» bak sosial avstand og nedstenginger.
– Ikke før hadde vi overtalt Trump-administrasjonen til å innføre vår versjon av nedstengingen, før jeg prøvde å tenke ut hvordan vi skulle forlenge den, lyder det i memoarene til Birx.

Dette kan du lese i en artikkel på Saksyndig 25. juli, som er oversatt fra engelsk. Originalartikkelen finner du her på Natural News. Bloggen Saksyndig drives av en helsearbeider som grunnet den betente situasjonen i Norge ser seg nødt til å skrive anonymt for å unngå represalier.

Kroppens kokebok har oppskriften på deg

Alle celler i kroppen har samme DNA, samtidig er du en «røre» av ulike celler, skriver masterstudent ved Universitetet i Oslo Elena Støvring Yran. Hvordan kan celler være så forskjellige når de inneholder den samme kokeboka, spør hun og gir svar i en artikkel på Titan.no i publisert 27. juli.

Vi trenger en ny handlingsplan mot antibiotikaresistens

Antibiotika som uvurderlig ressurs er under trippel ild: mangel på nye antibiotika, økende resistens og manglende finansiering for antibiotikastyring. Det er på høy tid med en ny handlingsplan mot antibiotikaresistens, mener forfatterne i et debattinnlegg på Tidsskriftet for Den norske legeforening publisert 25. juli.

Advokat: – Vi går i totalitær retning

– Vi går i en mer totalitær retning, sier advokat Barbro Paulsen i dette videointervjuet på Hemalis Facebookside.
– Min påstand er at domstolen ikke er uavhengig. Jeg har sett at de plukker rettsstaten fra hverandre, litt etter litt. Vi har en forkjærlighet for bruk av tvang i Norge, og staten har fått større makt, sier Paulsen i Intervjuet, publisert 25. juli. Til nå er det delt 550 ganger og sett av ca. 20 000.

LES OGSÅ  Hver femte innlegging i akuttmottak knyttes til medikamentbruk

Norsk lege har lykkes i å behandlet covid-19, nå mister han autorisasjonen

Peter Dvergsdal (79) har behandlet 7000 pasienter mot covid-19, de fleste uvaksinerte.
– Jeg har reddet 100 ganger flere liv enn hva staten har gjort med tilsvarende antall pasienter, tallene beviser det, sier han i dette intervjuet på Hemali, publisert 24. juli.
– Meg bekjent har kun én av de pasientene jeg behandlet, dødd. Vaksinasjon har ti ganger høyere dødelighet enn min behandling. Jeg er den i Europa med størst datamateriale på tidlig behandling av korona, og det har vakt internasjonal interesse. Vi kunne stått foran et stort forskningsprosjekt nå. Men uten lisens kan det likevel ikke gjennomføres fordi jeg ikke kan kontakte pasientene mine uten å være lege. Jeg tror at Helsedirektoratet vil stoppe forskningen fordi de ikke ønsker at det kommer fram at jeg har mange ganger bedre resultater enn staten i å behandle korona, sier Dvergsdal.

– Det er summen av belastning som gjør oss syke

– Sykdom er summen av belastning. Hvis man kan leve på seg sykdom, kan man også leve den av seg, sier biopat Renate Elida Haug til Hemali i dette intervjuet fra 22. juli.
Biopati har en holistisk tilnærming til helse. Kortest fortalt er det naturterapi og en god blanding av østlig medisin med utgangspunkt i gammel kunnskap, kombinert med vestlig vitenskap og moderne forskning.

– Én av grunntankene i biopati er at det er mindre interessant hvilken sykdom mennesket har. Viktigere er individet; hvordan har denne sykdommen oppstått hos nettopp dette mennesket?

Bli bedre kjent med World Economic Forum

Hvis du er interessert i politikkens hvem, hvorfor og i hvor er verden på vei, bør du bli kjent med World Economic Forum (WEF).
På Steigan.no finner du en serie artikler om WEF. Her er den fjerde og siste, publisert 29. juli. Du finner hele serien her.
– Mange mener vi kan se vår fremtid ved å se til Kina. Men jeg tror det er mer korrekt å se til Nord- Korea. Alle vil være like fattige, sultne og syke, med ufeilbare superhelter som styrer oss. Alle vil være enige og alle vil gjøre hva de blir bedt om. Det vil være restriksjoner på reise, underholding, informasjon, kultur, mat og internett. All frivillighet er under tvang, skriver Glenn Richard Bergstø i artikkelen.

LES OGSÅ  Barn og mobilstråling

God lesning og fortsatt god sommer!


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner