Skip to main content

Brenner for e-Lybra

Gry Ølstad (46) fra Røyken synes at e-Lybra er fantastisk. Hun ble terapeut fordi hun selv fikk igjen helsa ved hjelp av denne teknologien.

Tekst og foto Iver Mysterud

Ølstad hadde levd med dårlig helse helt siden hun var liten. Da hun var i slutten av 30-årene, møtte hun imidlertid veggen. – Jeg var sliten inn til margen og orket ingenting, minnes Ølstad. – Jeg ville bare sove! Kroppen verket, jeg var deprimert og i elendig forfatning, sier hun.

I tillegg til mange andre helseplager fikk hun endometriose, en tilstand der vev av samme type som slimhinnen i livmora (endometrium) finnes utenfor livmora. Hun måtte derfor fjerne både eggstokker og livmora. – Dette førte til at jeg kom i overgangsalderen da jeg bare var 37 år gammel, og jeg forstod da at jeg måtte avlaste, rense og bygge opp kroppen igjen, sier hun. – En viktig del var å legge om kosten, og jeg fjernet blant annet sukker, gluten og melk, forteller Ølstad. Hun hadde voldsomme hetetokter som ingenting hjalp mot, ei heller produkter hun fant i helsekostbutikken. – Syntetiske hormoner ville jeg ikke ha. I stedet drakk jeg en næringsdrikk sammen med urter og vitaminer. Dette ga meg sakte, men sikkert kreftene tilbake, forteller Ølstad.

LES OGSÅ  Bedre mikro-sirkulasjon med BEMER

Ble selv bedre av e-Lybra

Ølstad forsøkte e-Lybra fordi hun hadde en del plager hun ikke hadde funnet noen virksom terapi mot. Hun var allerede utdannet biopat og aromaterapeut, hadde vært daglig leder i helsekostforretning i flere år og selger av naturkosmetikk. Som selger var hun nesten konstant på farten i bil i ett år, men hun kjørte seg nærmest i senk, fikk vondt i en arm og ble sykemeldt i fem år på grunn av dette. – Jeg hørte tilfeldigvis om e-Lybra i vinteren 2007, og etter bare tre behandlinger var armen min fin, og det har den vært siden, forteller Ølstad. – Dette vakte straks min interesse for denne typen bioresonansterapi, og kort tid etter kjøpte jeg meg mitt eget apparat, sier hun.

Du er både biopat og aromaterapeut fra før. Trengte du e-Lybra i tillegg for å hjelpe pasientene?

–Som nevnt var jeg sykmeldt grunnet en vond arm og ble ikke bedre før jeg forsøkte e-Lybra. Da ble det påvist og bearbeidet en rekke ubalanser ingen hadde oppdaget tidligere. Dette fortalte meg at e-Lybra kan være et godt supplement til andre behandlingsformer, svarer Ølstad. – e-Lybra er i dag blitt min høyre hånd. Apparatet går på et dypere nivå i kroppen enn de andre terapiene, og jeg får tilgang til mer informasjon om helsa og tilstanden til klientene. Dermed blir jeg i bedre stand til å hjelpe dem, fortsetter hun.

Fordel å være terapeut

VOF lurer på om hvem som helst kan kjøpe et apparat og begynne å behandle. – Ja, men det er en fordel med helseutdanning, svarer Ølstad, og legger til at det kreves en del øvelse for å bruke apparatet effektivt og å bli en god terapeut. – Det er en stor fordel å ha bakgrunn som en eller annen form for helhetlig terapeut, slik at man forstår sammenhenger mellom symptomer og årsaker. En bakgrunn som biopat er ideelt for å kunne utnytte mulighetene til e-Lybra, hevder hun. Ølstad legger til at også folk uten helsefaglig utdanning har kjøpt apparatet. Et eksempel er en forelder til et sykt barn som krever omfattende behandlinger over tid. – Det er fullt mulig for en engasjert person å drive behandling, men det krever at man man er villig til å tilegne seg nødvendige kunnskaper om man skal kunne drive forsvarlig og effektivt, presiserer Ølstad.

LES OGSÅ  Hva skjedde med homøopatien i Norge?

Hva har du best erfaring med å behandle?

– Jeg har spesielt god erfaring med å behandle stress, migrene/hodepine, angst og depresjon, svarer terapeuten. – I tillegg fungerer terapien veldig godt ved allergier, matintoleranse, fordøyelsesplager og regulering av kroppsvekt. Jeg har også gode erfaringer med å lindre infeksjoner og styrke immunforsvaret. I tillegg kan e-Lybra hjelpe kvinner i overgangsalderen eller andre med hormonubalanse, ved søvnproblemer og muskel-/leddsmerter, avslutter en energisk Gry Ølstad, som legger til: – Maskinen kan behandle nesten alt!

Les også:

Kan kroppens energi- og informasjonsflyt måles?

Bedre rygg med fjernbehandling


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner