Skip to main content

Dansk julesild

Ingredienser, tre porsjoner: 

  • 230 g crème fraîche
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts grov sennep
  • 1 ss eplesidereddik
  • 3 ss fersk dill, finhakket
  • Svart pepper
  • 240 g spekesild, utvannet
  • 1 ss kapers
  • 1 rødløk
  • 3 bløtkokte egg

Bland crème fraîche, sennep, eplesidereddik og finhakket dill. Smak til med nykvernet pepper. Skjær sildefiletene i mindre biter og bland med dilldressingen. Dryss over kapers og litt ekstra finhakket dill. Server med rødløk og bløtkokt egg. 530 kcal per porsjon.

NæringsstoffVektRel. vektEnergi%
Protein24118
Fett461,978
Karbohydrater50,24

Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Svigermors surkål