Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.
 
Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL kryptert betaling.
Fakturadetaljer

Totalt bidrag: kr. 10 En gang

Forside > Aktuelt > Foredrag i Oslo søndag 31.mars 2019: «Det syvende tårn»

Foredrag i Oslo søndag 31.mars 2019: «Det syvende tårn»

En skæbnesvanger historie fra nutiden.

Foreleseren, den danske kjemikeren Niels Harrit tar opp et kontroversielt tema, men det kan være verdt å høre på 😥❤️

"Den danske kjemikeren Niels Harrit er en av de etterhvert mange forskere som har avvist den offisielle forklaringen på kollapsene i New York den 11. september 2001. Sammen med en del andre har han bl.a utgitt en rapport der det påvises betydelige forekomster av sprengstoffet nanotermitt i støvet fra WTC-kollapsene. Dette avanserte sprengstoffet kan bare framstilles vha. nanoteknologi, noe som igjen betyr at det må være produsert militært, og at sprengstoffet var forhåndsplassert i bygningene.

Niels Harrit kommer nå til Oslo for å holde sitt foredrag «Det syvende tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden». Foredraget vil bli holdt søndag den 31. mars i Litteraturhuset, Wergelandsveien 29. Det begynner kl 14.30 og varer til ca 17.15. Foredraget er på dansk."

For mer informasjon og på melding kan du trykk her.

Annonse:

Legg igjen et svar