Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Aktuelt > Dette støtter vi fullt og helt!

Dette støtter vi fullt og helt!

Helsemagasinet vitenskap & fornuft (VOF) støtter Terje Håkonsens klare avvisning av sponsormidler fra energidrikkselskaper. Sukker og søtsaker er helseskadelige produkter som verken bør inkluderes i kostholdet til folk flest eller til idrettsutøvere. Forskning og erfaringer viser at et kosthold rikt på naturlig fett og lite karbohydrat gir best helse og fysisk ytelse. Stadig flere toppidrettsutøvere har erkjent lavkarbokostholdets overlegenhet de siste årene, og innen utholdenhetsidretter går stadig flere over til høyfett-/lavkarbokosthold. Den kjente løpeguruen, professor Tim Noakes, forfatter av The lore of running, har i sin siste bok bedt sine tilhengere om unnskyldning for å ha tilrådd bruken av sportsdrikker med sukker i forbindelse med konkurranser.

Ansvarlig redaktør i VOF, Dag Viljen Poleszynski, dr.philos.

http://www.nrk.no/sport/_-vil-ikke-bli-sponset-av-dritt-1.10866470

You may also like
Myseprotein
Jevninger
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake
Feit hverdagsmat med lite karbohydrat. Nr. 3/2018

Legg igjen et svar