Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

Print Friendly, PDF & Email
kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Aktuelt > Dr. Anthony Fauci tar vitamin D og C forebyggende mot infeksjoner.

Dr. Anthony Fauci tar vitamin D og C forebyggende mot infeksjoner.

Fauci tar vitamin D og C kosttilskudd og sier at det kan «redusere din mottakelighet for infeksjon"

Dr. Anthony Fauci,  den ledende amerikansk eksperten på smittsomme sykdommer, sa nylig i et intervju med Jennifer Garner på Instagram TV at han selv tok vitamin D og C som kosttilskudd for å beholde et godt immunforsvar. Det er god vitenskap bak hans anbefaling, med mange bevis for at mangel på disse næringsstoffene kan gjøre deg mer utsatt for infeksjoner. Fauci anbefaler å ta vitaminene nå som skolen har startet og influensasesongen nærmer seg for å bedre eller opprettholde et godt immunforsvar.

En stor mengde forskning støtter Faucis anbefalinger. Studier tyder på at tilskudd av store doser vitamin D og C er et godt alternativ for å optimalisere kroppens immunforsvar.

Ifølge dr. Fauchi gjelder følgende: “Hvis du har for lite vitamin D, påvirker det din mottakelighet for infeksjon. Jeg nøler ikke med å anbefale vitamin D kosttilskudd, og jeg tar det selv”. "Det andre vitaminet som folk tar, er vitamin C fordi det er en god antioksidant, så hvis folk ønsker å ta et gram eller så av vitamin C, ville det være greit."

Gode vitamin C og D som vi kan abefale er: Altrient liposomal vitamin C, Life Extension: Bufret vitamin C-pulver og Life Extension: Vitamin D3, Life Extension: Vitamin D3 (kapsler)

Annonse:

Disse anbefalingen støtter det Helsemagasinet har dokumentert i en rekke artikler om samme tema, bortsett fra at vi anbefaler langt høyere doser enn det dr. Fauci tilrår. Dessuten anbefaler vi et kosthold med lite karbohydrat og rikelig med fett. En rekke studier har vist at det virker forebyggende mot både virus- og bakterieinfeksjoner.

Les mer her – Store doser med vitamin C mot virus inkludert Covid -19 og her – Vitamin C og koronavirus – ingen vaksine, bare en enkelt kur. Vi publiserer nye artikler om covid-19 i hver utgave framover.

Print Friendly, PDF & Email

1 kommentar

  1. Pingback : Dr. Fauci anbefaler vitamin D og C mot infeksjoner - Pro-Ven

Legg igjen et svar