Skip to main content

Dr. med. immunolog Charlotte Haug sensurert på YouTube

Ukeslutt 8. juli: YouTube begrunner fjerningen av videoen slik: «Teamet vårt har gjennomgått innholdet ditt og kommet frem til at det dessverre er i strid med retningslinjer om medisinsk feilinformasjon.»

Bildet over viser Charlotte Haug og journalist Julia Schreiner Benito i Tolfa i Italia der videointervjuet nylig ble gjort. I videointervjuet er Haug kritisk til håndteringen av pandemien, og til mRNA-vaksinene. Charlotte Haug er lege med doktorgrad i immunologi og infeksjonssykdommer. Fra 2002 til 2015 var hun redaktør for Tidsskrift for Den norske legeforening. Intervjuet med Haug ligger fortsatt på Hemali, men ble fjernet fra YouTube 6.7.
Benito er redaktør for nettmagasinet Hemali, og journalist i Helsemagasinet.

Flere lesetips

  • Bøndenes protester i Nederland sprer seg til flere yrkesgrupper
  • Dommer i Uruguay ga ministeren ett døgns frist for å svare på spørsmål om vaksinene
  • Nedstengingen av skolene under pandemien var en tabbe, sier overlege ved FHI
  • Er el-biler mer klima- og miljøvennlige enn diesel og bensinbiler?
  • Sykehusenes akuttavdelinger har uvanlig stor pågang, flere teorier om årsak luftes, men én mangler
  • Som uvaksinert mistet Marian jobben, hun fikk ingen støtte fra NAV fordi «hun kunne ha vaksinert seg.»
  • Pål Steigan i videointervju: Derfor står vi i den største finansielle krisen og omfordelingen på tiår
LES OGSÅ  Injiserbare slankemidler kan gi selvmordstanker

Massive protester i Nederland

De massive protestene sprer seg i Nederland, kan vi lese på Steigan.no 7. juli. Bøndene protesterer mot regjeringens planer om å kutte nitrogenoksid- og ammoniakkutslippene med 50 prosent innen 2030. Flere yrkesgrupper støtter opp om protestene. I tillegg til lastebilførerne er det nye at også fiskerne støtter opp og blokkerer flere havner.

Dommer i Uruguay krever svar fra minister om vaksinene

Dommeren Alejandro Recarey i Uruguay ga ministeren ett døgns frist for å svare på spørsmål om vaksinene, refererer Steigan.no 7. juli. Denne uken stilte dommeren en rekke spørsmål til minister Daniel Salinas om vaksinasjonsplanen mot covid-19 . Dommeren spør blant annet om uavhengighet fra produsenter og legemiddelindustri, samt om effekt og trygghet.

FHI: – En tabbe å stenge skolene under pandemien

FHIs Preben Aavitsland om stenging av skoler under pandemien: – Det var en tabbe, det var ikke nødvendig og skulle nok ikke vært gjort, uttalte overlegen til en til NRK 7. juni. Aavitsland er Folkehelseinstituttets smittevernekspert. Helsedirektoratet holder fast ved at skolestenging var et nødvendig tiltak 12. mars 2020.

Elbiler neppe mer miljøvennlige enn diesel- og bensinbiler

Er «el-biler» mer klima- og miljøvennlige enn diesel- og bensinbiler? Svaret er åpenbart nei hvis en beregner energibruk, CO2-utslipp og annen forurensing fra produksjonens start til bilens avsluttende livsløp, skriver redaktør i Derimot.no Knut Lindtner 4. juli.

Mange teorier om økning av akutt syke, men én teori mangler

Sykehusene opplever økning av akutt syke, men vet ikke hvorfor. Sykepleiens artikkel 4. juli lanserer en rekke teorier om årsaker til at tallene for akuttinnleggelser øker. Imidlertid glimrer én teori med sitt fravær: om mulig sammenheng mellom massevaksinering med eksperimentell behandling og økt forekomst av sykdom hos befolkningen. Den sammenhengen har ikke redaksjonen sett at noen riksmedier har stilt spørsmål om. Heller ikke har Helsemagasinet sett at noen riksmedier problematisere at våre myndigheter ikke viser større iver etter å avdekke mulige sammenhenger mellom økt forekomst av sykdom og eksperimentell vaksinering.

LES OGSÅ  Uvaksinert og oppsagt, beskjeden fra NAV lyder: Du kunne ha vaksinert deg!

Oppsagt fordi hun er uvaksinert, ingen hjelp fra NAV

–Systemet gir en falsk trygghet om at det skal redde deg. Men redningen forutsetter at du gjør som du blir fortalt, ellers er ikke systemet der for deg, sier oppsagte Marian Jenssen i en artikkel på Hemali 6. juli.
Jeg ba om en begrunnelse for oppsigelsen, men svaret lød at de «bare fulgte retningslinjene til Stavanger universitetssykehus.» Klinikksjefen sa at jeg var en fare for pasientene fordi jeg ikke var vaksinert.

Steigan: – Den størst finanskrisen noensinne

Pål Steigan i dette videointervjuet i Helsemagasinet: – Vi står i den største finanskrisen noensienne, og pandemien var et verktøy. Samtidig står vi i et skifte mellom stormakter.

God helg, og god lesning!
Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner