Skip to main content

e-Lybra® og kosthold mot astma

[wcm_restrict]

Min klient hadde astma og brukte fire forskjellige medikamenter. Den 61 år gamle mannen skalv også mye på hendene. I tillegg hørtes det ut som han hadde et helt orkester i luftveiene, der det pep og surklet ganske mye. Videre følte han seg ikke bra, og energinivået var lavt.

Jeg tilbød behandling med e-Lybra® bioresonansterapi. Dette har jeg jobbet med siden 2007 og har siden den gangen fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde klienter. Dette apparatet kan finne og korrigere ubalanser i kroppen, noe man ellers vil måtte bruke årevis på å få undersøkt og behandlet hos leger flest. I tillegg kan apparatet fange opp tegn på ubalanser i kroppen lenge før de slår ut i sykdom.

e-Lybra® er et datastyrt behandlingssystem som analyserer klientens energifelt samtidig som det produserer bioresonansmønstre som harmonerer med ubalansene som oppdages. De balanserende bioresonansmønstrene sendes til klienten via bånd som sitter rundt klientens håndledd og ankler. Ubalansene som oppdages ved skanning, inkluderer hele kroppens fysiologiske, psykologiske, emosjonelle og subtile energisystem. e-Lybra®-systemet inneholder 222 kategorier med over 300 000 bioresonansmønstre og kan gi en omfattende statusprofil av hele kroppen. Ved hjelp av statusprofilen analyseres alle ubalanser i detalj, samtidig som korrigerende mønstre sendes til klienten. Problemene som oppdages under analysen, lagres i klientens database ved hver behandlingssekvens. 

LES OGSÅ  Fedon Lindberg – fra fettfobi til ”smarte karbohydrater”

Grunnprinsippet i bioresonansterapi er at man nøytraliserer disharmoniske frekvenser ved å styrke de harmoniske frekvensene som kroppens fysiologiske og biokjemiske prosesser er avhengig av. Derved settes kropp/sinn i selvhelbredelsesmodus. Målet med bioresonansterapi er nemlig å få kroppen i fysisk og psykisk balanse, slik at den helbreder seg selv. Maskinen muliggjør en direkte kommunikasjon med klientens bevissthet. Den ”broen” som skapes, er nøkkelen til interaksjonen mellom analyse og balansering av klientens energifelt. Takket være den teknologiske utviklinga er det nå mulig å arbeide på dette bevissthetsnivået og å bidra til å skape positive forandringer.

Min klient merket stor endring etter kort tid. I tillegg til e-lybra-behandlingen fikk han kostholdsråd som han fulgte nøye. Dette innebar å eliminere gluten, kumelkprotein og hvitt sukker fra kostholdet. Han fikk også tilgang på pH-regulerende og økologiske ernæringsprodukter, da han var ”sur” i kroppen. En høyere pH betyr at kroppen tilføres elektroner, slik at den blir mer basisk. Kjennetegnet på en sunn organisme er at den har overskudd på elektroner, hvilket innebærer at den er lett basisk. Blodet har for eksempel en pH på 7,4, og man kan ikke overleve med en pH på 6-tallet, noe som kan skje om man er i diabetisk ketoacidose.

Etter vel to uker på et kosthold uten gluten, melk og hvitt sukker og e-lybra behandling to ganger per uke, kunne min klient slutte med astmamedikamentene. I tillegg hadde han gått ned 8 kg ved å endre kostholdet. Mannen hadde sluttet å skjelve på hendene, noe han synes var helt fantastisk! ”Orkesteret” i brystet var borte, og han opplevde å ha fått mer energi og følte seg frisk og rask.

LES OGSÅ  Lavkarbo på nordisk vis

Min klient fikk behandling én gang i uka de første tre månedene og deretter én gang per måned. Etter vel seks måneder tar han selv kontakt når han vil ha behandling. Vekten er stabil, formen er fremdeles tipp topp, han har etter to år ikke brukt medikamenter mot astmaen en eneste gang.

Tidligere i Helsemagasinet om e-Lybra bioresonansterapi

• Mysterud I. Kan kroppens energi- og informasjonsflyt måles?
   VOF 2011; 2 (2): 78–84.

• Dalen G. Manglende livslyst. VOF 2017; 8 (4): 86.

Om forfatteren

Gry Dalen (f. 1964) er utdannet biopat, kost- og nlp-veileder. Hun begynte å arbeide med e-Lybra® i 2007. 

E-post: gry@grydalen.no Nettsider: www.grydalen.no.

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner