Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.
 
Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL kryptert betaling.
Fakturadetaljer

Totalt bidrag: kr. 10 En gang

Forside > Aktuelt > Få et gratis helgeopphold på Storestølen fjellstue- nå!

Få et gratis helgeopphold på Storestølen fjellstue- nå!

Har du noen gang hatt gleden av å oppleve å få servert kosthold etter ditt behov når du har vært på feriereise eller et helgeopphold?

Du kan nå få et GRATIS helgeopphold i en leilighet med plass til 4 personer på vakre Storestølen fjellstue (dette inkluderer ikke mat og drikke, kun overnatting). Det eneste som kreves er:

1. Dersom du allerede har vært abonnent hos oss i 2 år eller mer og verver minimum en person som kjøper et 2 års papir-/nettabonnement får du benytte deg av tilbudet.

2. Dersom du ikke er abonnent må du bestille et 2 års papir-/nettabonnement for å benytte deg av tilbudet. 

Hvor fantastisk er ikke dettte?

Om ikke dette var unikt, se bare på hva de sier om kostholdet: "På Storestølen Fjellstue er vi opptatt av maten. Vi velger våre råvarer ut i fra at de er økologiske, lokale og rene. Husets vin er biodynamisk. Har du en intoleranse eller allergi, bestreber vi oss for å gi deg den maten du skal ha! Er du veganer, spiser lavkarbo, lavFODMAP- mat eller steinalderkosthold har vi menyer tilpasset dette. Meld i fra til oss så får du den maten du tåler!"

Annonse:

Ta kontakt med Storestølen for bestilling av opphold på: [email protected] eller gå til www.storestolen.no

Legg igjen et svar