Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Aktuelt > Få et gratis helgeopphold på Storestølen fjellstue!

Få et gratis helgeopphold på Storestølen fjellstue!

Har du noen gang hatt gleden av å oppleve å få servert kosthold etter ditt behov når du har vært på feriereise eller et helgeopphold?

Storestølen ligger midt mellom Oslo og Bergen ved Hellingskarvet nasjonalpark, og er et utmerket sted å samle gjester fra både øst og vest. 
Det er et flott startpunkt for fjellturer i slående vakker natur, som tur til Iungsdalen, Geiteryggen, Finse og Aurlandsdalen. Andre turer som anbefales er tur til Lordehytta og Follarskardsnuten. 

På Storestølen Fjellstue er de opptatt av maten. De velger råvarer ut i fra at de er økologiske, lokale og rene. Husets vin er biodynamisk. Har du en intoleranse eller allergi, bestreber de seg for å gi deg den maten du skal ha! Er du veganer, spiser lavkarbo, lavFODMAP-mat eller steinalderkosthold, har de menyer tilpasset dette. Meld i fra til Storestølen, så får du den maten du tåler!

For å få et gratis helgeopphold må du: 

1) Om du er abonnent: Verve minst en person som kjøper et
2-års papir- og nettabonnement
eller
2) Om du ikke er abonnent: Bestille et 2-års papir- og nettabonnement

Når du enten har vervet eller bestilt abonnement, sender du oss en e-post med ditt navn/den du har vervet sitt navn til service@vof.no
Ta så kontakt med Storestølen fjellstue på post@storestolen.no for å bestille ditt gratis opphold hvor du oppgir abonnementsnummeret ditt og/eller den du har vervet.

Annonse:

Ta med deg familie og venner. Kun den som bestiller oppholdet, må oppfylle et av de to kravene. 

Ta kontakt med oss på service@vof.no eller post@storestolen.no dersom du har spørsmål angående tilbudet. 

Legg igjen et svar