Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2019 > Fruityfriendly – fargerikt næringstilskudd

Fruityfriendly – fargerikt næringstilskudd

Tenker du noen ganger at det hadde vært spennende om maten var litt mer fargerik og fristende? Det har du nå mulighet til å gjøre noe med ved å bruke Fruityfriendly sitt supermatpulver. 

Tekst Birthe Storaker

Produktomtale
I denne spalta presenterer vi utvalgte naturprodukter/næringskonsentrater og begrunner hvorfor de kan være nyttige å innta i tillegg til et optimalt kosthold.

Disse supermatpulverne, som kommer fra tørket frukt, grønnsaker og bær, gir en klar og sterk farge på maten, enten du vil piffe opp eller gi et mer innbydende eller morsomt utseende. Frutiyfriendly sine produkter er 100 prosent naturlige uten noen tilsetninger, gir sterke farger i varierende grad – og de tilfører næring i tillegg. De er barnevennlige og gjør det ekstra morsomt for barna å være med å lage rosa eller grønne pannekaker og sunne fargerike smudier.

Ved å tilsette litt pulver kan du altså forvandle pannekakene dine til noe helt nytt. Supermatpulveret består av tørket frukt og grønnsaker og kan brukes til den maten man måtte ønske å fargelegge. For eksempel smudier, is, yoghurt, vafler, frosting, krem og kaker. Her er det fritt fram å bruke fantasien for å gjøre maten ekstra fristende. 

Annonse:

Produktene er testet for sprøytemiddelrester og tungmetaller fra fabrikk, men Fruityfriendly har i tillegg valgt å teste dem på et laboratorium i Norge. De blir dyrket uten sprøytemidler, men er ikke økologisk sertifisert. 

Kontaktinformasjon 

Importør: https://fruityfriendly.com
Instagram: fruityfriendly
Pris: kr 189 per pose (50 gram). Blå spirulina kr 289 per pose. Frakt kr 49 kommer i tillegg

Legg igjen et svar