Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2013 > Gløgg til jul?

I kalde vinterkvelder kan det være godt med en varm drikk. Her er en oppskrift uten sukker med naturlige ingredienser.

1 pose tørket bringbær (60 g)
½ pose tørket blåbær (30 g)
12 dl vann
1 dl Sukrin+ ©
1 bit ingefær
1 kanelstang
5 nellikspiker
1 ts vaniljepulver

Ha alt i en kjele og la det småkoke i 30-60 min. Smak til underveis.

Sil saften fra bærene og server varm eller oppbevar på flaske i kjøleskapet for å drikke kaldt eller varmt seinere.

Tips! Får du ikke tak i tørkede bær, kan du bruke friske eller frosne bær for eksempel i forholdet 400 g bringbær til 200 g blåbær.

Annonse:

Tekst Birthe Storaker     Foto Shutterstock

You may also like
Muggsoppgifter i innemiljøet
Bikarbonat
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake
Oppdatering om stråling fra andre land

Legg igjen et svar