Skip to main content

Godt samliv med ADHD

[wcm_restrict]

Voksne med AD/HD har mer fargerike, mindre konvensjonelle og mer konfliktfylte samliv enn andre. Noen ganger går det veldig bra, men ofte ganske dårlig. Kort sagt: AD/HD gir flere samlivsbrudd og kortere levetid i parforhold. Hva kan de som har AD/HD gjøre med det? Skal de la være å leve i et forhold?

Sverre Hoem er utdannet psykologspesialist og har skrevet flere bøker om AD/HD. Han har selv AD/HD og er samboer. I sin siste bok AD/HD og samliv gir han deg veiledning til hvordan du kan være en god partner ved hjelp av eksempler, historier, lett fagstoff og refleksjoner. 

– Gjensidig respekt og vedvarende interesse for hverandres perspektiv og historie er viktig i alle parforhold, sier Hoem. – I samliv med AD/HD er det både viktigere og vanskeligere. Ansvaret ligger på begge.

Du følger to par og forfatteren selv i deres møter med parlivets små og store utfordringer. Emosjonell nærhet, kommunikasjon, konflikthåndtering, økonomi og arbeidsfordeling står på dagsorden for å gi dem med AD/HD og partner bedre forutsetninger for å lykkes i forholdet. Når kjærlighet kombineres med kunnskap, er prognosen best. Start med å lese denne boka.

LES OGSÅ  Oversiktsbok om hvordan vi påvirkes av musikk
Godt samliv med ADHD / 2020 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Forfatter: Sverre Hoem

Tittel: ADHD og samliv

Utgiver: Gyldendal

Utgivelsesår: 2020

ISBN: 9788205534513

Pris: kr 379 innbundet, 200 sider (www.gyldendal.no)

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner