Skip to main content

Helseklubben

Den som spør, skal få svar. Hva er sunn mat? Hvilket fett bør jeg steke i? Hvordan bør jeg trene? Hva trenger jeg av tilskudd?

Helseklubben er forumet for lesernes spørsmål og faglige svar fra våre leger og eksperter. Desto mer vi lærer om helse, jo tydeligere trer de individuelle forskjellene fram. Veien mot god helse er ulik fordi mennesker er ulike. Ettersom mengden av spørsmål og svar vokser, bygger vi en kunnskapsbank i Helseklubben. Kanskje svar på nettopp ditt spørsmål allerede ligger der. Om ikke, stiller du det til våre fagfolk og får svar. 

Logg inn: 

[bbp-login]

Bli medlem! 

Add to cart 91509

Til forumet

Medlemsfordeler

Velkomstsgave

Ved tegning av 3 måneders medlemskap får du en fransk smørkopp (verdi 490,-) som velkomstsgave. 

Medlemsrabatt

Du får medlemsrabatt på utvalgte produkter i vår nettbutikk. 

Eksklusiv tilgang

Og kanskje aller viktigst: tilgang til våre beste fagfolk og felles fora.

Hvem svarer?

Helseklubben / / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Dag Viljen Poleszynski

Ansvarlig redaktør i Helsemagasinet

Dag (f. 1946) er siviløkonom fra USA (MS/MBA 1970–1972), ernæringsfysiolog (cand.scient. UiO 1986) og dr.philos. i sosiolog (UiT 1998).

Fagredaktør Iver Mysterud

Iver Mysterud

Fagredaktør i Helsemagasinet

Iver (f. 1966) er biolog fra UiO med dr.philos. på temaet evolusjon.

Fagredaktør Iver Mysterud

Kenn Hallstensen

Journalist i Helsemagasinet

Kenn (f. 1966) er ingeniør, har studert ernæringsmedisin ved Høgskolen i Harstad (2002–2003) og arbeider med en mastergrad i samfunnsernæring.

Fagredaktør Iver Mysterud

Johnny Laupsa-Borge

Journalist i Helsemagasinet

Johnny (f. 1968)er doktorgradsstipendiat i ernæring ved Universitetet i Bergen og har en master i humanernæring.

Fagredaktør Iver Mysterud

Jan Raa

Styremedlem i SVOF

Jan (f. 1939), professor emeritus., cand.real. fra Universitetet i Bergen og Nederland. Lang forskerkarriere, tidligere forskningsdirektør i Biotec Pharmacon. Han har kompetanse innen tarmbiologi, ernæringsmedisin, mikrobiologi og biokjemi. 

Jens Veiersted

Jens Veiersted

Ernæringsterapeut

Jens (f. 1948) er utdannet ernæringsterapeut fra ION – Institute for Optimum Nutrition i London og har drevet praksis som ernæringsterapeut ved forskjellige klinikker i Oslo siden våren 2000. Han har grunnfag i idrett fra Norges Idrettshøgskole og har drevet med trening og mosjon hele livet. 

julia benito

Julia Schreiner Benito

Journalist i Helsemagasinet og forummoderator

Julia (1963) er utdannet journalist fra Oslo Met (1993–1996) og har studert engelsk og gresk ved Universitetet i Sydney (1999–2000). 

ukjent

Joakim Øyen Iversen

Lege

Joakim (1986) er utdannet lege fra Universitetet i Oslo og driver privat praksis på Lysaker. Hans hovedområder er ernæring, stoffskifte og sykdommer i fordøyelseskanalen

ukjent

Geir Flatabø

Lege

Geir (f. 1953) er lege fra Universitetet i Oslo og har ett års spesialisering i psykiatri. Flatabø har arbeidet som distriktslege, bedriftslege og allmennlege/fastlege i Ulvik siden fastlegeordninga startet i 2001.