Skip to main content

Hjelp til foreldre med tenåringer

[wcm_restrict]

Er du bekymret for tenåringene dine? Synes du det er vanskelig å forstå hva de sliter med, og kjenner du deg ikke igjen fra din egen ungdomstid? Hvordan skal du få dem til å snakke med deg slik at du forstår hvordan livet er for dem? 

Tenåringsforeldre er de teiteste mennesker i verden, synes mange tenåringer. Selv David Beckham oppfattes ikke som det minste kul av sine unger, påpeker forfatter Lars Halsen Kneppe i boka I hodet på en tenåring (Cappelen Damm, 2019). Kneppe er journalist og psykolog og jobber til daglig med tenåringer i Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT). Hvis du ikke forstår hva som foregår inne i hodet til ditt ellers så skjønne barn, som nå har forvandlet seg til en ukjent organisme du ikke klarer å ha dialog med, er denne boka for deg. Forfatteren veileder deg gjennom tenåringers indre liv med varme, humor og unike fagkunnskaper blandet med personlige betraktninger. Han forklarer hva de trenger fra foreldrene og gir deg verktøy og råd om hvordan du kan håndtere disse ”umulige” årene. 

LES OGSÅ  Kraften i åtte personers fokuserte tanker

Trøsten er at det går over: Tenårene er som en lang unntakstilstand, men mens de er der, vil garantert mange foreldre være sjeleglade for Kneppes trøst og tips. ALJ

Hjelp til foreldre med tenåringer / 2019 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Forfatter: Lars Halsen Kneppe

Tittel: I hodet på en tenåring

Utgiver: Cappelen Damm

Utgivelsesår: 2019

ISBN: 9788202587697
Pris: kr 349; innbundet, 245 sider (cappelendamm.no)

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner