Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2017 > Hjemmelagd tannkrem


Noe godt

Har DU et tips til noe lurt? Send det gjerne til oss med noen få ord om deg selv, slik at også andre kan få glede av det, til annelene@annelene.no.

Mange av oss vil gjerne ha mest mulige kjemikaliefrie produkter. Prøv for eksempel å lage tannkremen selv! Du trenger slett ikke mange ingredienser. Billig blir det også. Det kan dessuten være gøy å prøve.

Tekst Anne Lene Johnsen    Foto Shutterstock

Du trenger:

Cirka ½ dl natron
½ ts fint havsalt (med mindre du synes det blir altfor salt…)
10–15 dråper eterisk peppermynteolje (eller en annen smak du liker)
Eventuelt litt destillert vann (fås på helsekost eller apotek)

Annonse:

Slik gjør du:

Bland natron og salt og deretter dråper av olje til du får ønsket smak. Du kan variere mengden peppermynte eller bruke en annen smak på oljen om du vil. Noen bruker også noen dråper destillert vann. Da blandes vannet i før dråpene. Ha blandinga i en tett beholder.

Puss i vei etter behov!

Tips: Man kan også lage tannkrem av en blanding av kokosolje, natron og eventuelt en olje du liker. Men pass da på å skylle med varmt vann, slik at fettet smelter og renner ut i vasken.

You may also like
Muggsoppgifter i innemiljøet
Myseprotein
Bikarbonat
Jevninger

Legg igjen et svar