Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2014 > Høstkonferansen 2014 – femårsjubileum!

Høstkonferansen 2014 – femårsjubileum!

Årets høstkonferanse arrangeres for 5. gang i år på Høyres Hus i Oslo 15.–16. november. Konferansen byr på en blanding av nye og kjente ansikter, men felles for alle foreleserne er at de brenner for sammenhengen mellom mat og helse.

Tekst og foto Birthe Storaker

– Foreleserne har ulik innfallsvinkel, men Kostreform og Helsemagasinet står bak det faglige innholdet og har sørget for et interessant program, sier forlagssjef Jan Mesicek. Konferansen er ment å være like givende for fastleger som for familiefedre/-mødre og studenter, noe vi har klart de siste årene. Vår erfaring er at Høstkonferansen er blitt en viktig arena for lavkarboentusiaster og ernæringsinteresserte generelt.

Primus motor Jan Mesicek i Forlaget Lille Måne AS har lagt opp til et variert og spennende program med blant andre Zoë Harcombe og Fedon Lindberg på lista over foredragsholdere. Zoë er britisk lavkarboekspert og har skrevet en rekke bøker om ernæring, dietter, overvekt og helse. Hun var nær medarbeider av den kjent forfatteren og høyfettentusiasten Barry Groves1 (1936-2013) og videreformidler sitt viktige budskap om å bekjempe over-vektepidemien på bloggen http://www.zoeharcombe.com/.

Andre interessante foredragsholdere er naturterapeut Stein Flaatrud, stud. sosialernæring Kenn Hallstensen, ernæringsterapeut Jens Veiersted, Michelin kokk og kokebokforfatter Thomas Rode, kokebokforfatter Thilde Mjaarberg, idrettsfysiolog Pål Jåbekk, ernæringsfysiolog Anders Kvarme og friskvernkonsulent Thorun Ranes, instruktør i hukommelsestrening og forfatter Frank Wedde, og Master i adferdsvitenskap Bergljot Rosvold.

Annonse:

Høstkonferansen er det største møtestedet for alle kostholdsinteresserte i hele Norge, og vi lover mange spennende foredrag, kokeboklansering, utstillere og smaksprøver. I fjor ble arrangementet fulltegnet, og salen boblet over av entusiastiske og engasjerte deltakere.

På www.lillemaane.no kan du finne alle forelesningene både fra fjorårets konferanse og fra konferansen som for to år siden ble avholdt i Mathallen i Oslo. Kanskje du vil friske opp noen faglige inntrykk?

Billettsalget til Høstkonferansen er i gang, og salget er for lengst i gang. Skynd deg før det blir fullt!

Kilder:

1.  Hartcombe Z. Lavkarbopioneren Barry Groves in memoriam. Helsemagasinet 2013; 5 (4): 20-21

You may also like
Myseprotein
Bikarbonat
Jevninger
Feit hverdagsmat med lite karbohydrat. Nr. 3/2018

Legg igjen et svar