Skip to main content

Ingen riksmedier dekket den internasjonale helsekonferansen i Oslo

Ukeslutt 2. desember 2022 Denne uka kan du lese om en epokegjørende konferanse om erfaringene med covid-19, som ble boikottet av alle store, norske medier. Videre kan du lese om dette:

 • Tilskudd av vitamin D mot covid-19
 • Tilskudd av sink reduserer dødeligheten av covid-19
 • Pfizer påstår en 400 prosents prisøkning på koronavaksiner vil være ”gratis” for amerikanere
 • Pasienter med transplanterte lunger får problemer etter koronavaksiner
 • Lege Kaveh Rashidi fikk kritikk av Legeforeningens etikkråd etter ”morsom” vaksine-video
 • 93 leger i Canada døde etter covidvaksine
 • Har massevaksineringen vært katastrofal?
 • Patolog Ryan Cole om overdødelighet: Dette er hva jeg ser i mikroskopet
 • Hypotesen om at vaksinen påvirker menstruasjonen er styrket
 • Høyt kolesterol og lavere hjertedødelighet
 • Pyknogenol reduserer AD/HD-symptomer
 • Lutein og zeaxanthin for bedre syn
 • Risiko for lungekreft kan ses i blodet ti år før man blir syk

Tekst Iver Mysterud

Fagredaktør Iver Mysterud
Iver Mysterud er fagredaktør i Helsemagasinet

Ingen riksmedier deltok på internasjonal konferanse om etikk

19. november 2022 var storsalen i Klingenberg kino i Oslo fylt til siste sete. Om lag 400 mennesker hadde kommet for å oppleve et stjernelag av internasjonale eksperter analysere erfaringene og lærdommene med den mest rystende krisa verden har opplevd siden annen verdenskrig. Dette er omtalt på Steigan.no 22. november.

LES OGSÅ  Storverk om makt og undertrykket informasjon 

Pressen glimret med sitt fravær, men den ”alternative” pressen med Steigan.no og Document.no dekket heldigvis saken. Konferansen burde vært omtalt i alle ledende medier – radio, fjernsyn og aviser.

Tilskudd av vitamin D3 mot covid-19

En artikkel i topptidsskriftet Scientific Reports 12. november viste at vitamin D både kan redusere dødelighet og sykelighet av covid-19.

Effekten var også doseavhengig. Jo høyere dose på tilskuddene, desto bedre effekt. Studien trekker fram at folk med mørk hud er spesielt sårbare fordi de danner mindre vitamin D i huden. Den nye studien føyer seg inn i det bildet som dannet seg under hele pandemien, nemlig at folks vitamin D-nivå sier noe om sårbarhet for infeksjon og at tilskudd er et billig og trygt tiltak mot covid-19. På denne bakgrunn er det overraskende at våre helsemyndigheter fremdeles kun nevner vaksiner og ikke vitamin D eller andre tiltak som kan støtte immunforsvaret.


Tilskudd av sink reduserer dødeligheten av covid-19

Dette kommer fram i en artikkel publisert i Clinical Infectious Diseases 4. november.

I tillegg reduserte sinktilskudd risikoen for å måtte legges inn på intensivavdelingen og reduserte varigheten av symptomer.

Pfizer påstår at 400 prosent prisøkning på koronavaksiner er nesten ”gratis”

Dette kommer fram av en artikkel på Arstechnica.com 21. november.

Logikken er tilsynelatende at det er forsikringsselskapene som vil betale, ikke de som mottar vaksinene. Resonnementet holder imidlertid ikke fordi forsikringsselskapene vil gjøre det dyrere for folk å tegne forsikring.

Lungetransplanterte får problemer etter koronavaksiner

To covid-vaksiner kan risikere avstøtning av organer og utvikle pustebesvær som krever ekstra oksygen og ytterligere behandling. En studie publisert i The Journal of Heart and Lung Transplantation kaster lys over dette alvorlige medisinske problemet forårsaket av covid-vaksinene. Saken er omtalt på Steigan.no 24. november.

LES OGSÅ  Vestlig hykleri om ytringsfriheten

Legeforeningens etikkråd kritiserte lege Kaveh Rashidi etter ”morsom” vaksinevideo

Saken er omtalt på Msn.com 24. november. Dette gjelder publisering av en video på Twitter, der Rashidi later som han får en bivirkning etter koronavaksine.


93 leger i Canada døde etter covidvaksine

Dette kommer fram i et innlegg på Steigan.no 24. november. Mange av disse legene var unge og friske fram til de plutselig og uventet døde.

Har massevaksineringen vært katastrofal?

Det er tema for et åpent brev til stortingspolitikerne fra Susanne Heart på Steigan.no 25. november. Heart er partiuavhengig fylkestingspolitiker fra Rogaland.

Patolog Ryan Cole om overdødelighet: Dette ser jeg i mikroskopet

– Etter 26 år som patolog vet jeg hva jeg ser: Cellene lyver ikke, blokkeringene lyver ikke, de ødelagte organene lyver ikke, sa Cole til Hemali.no, publisert 28. november.

Han er overbevist om at mRNA-vaksinen mot covid-19 er årsak til det han observerer i mikroskopet. Ingen naturlige årsaker vil kunne forklare det.

Hypotesen om at vaksinen påvirker menstruasjonen er styrket

Man vet fortsatt ikke hvorfor mange kvinner opplever kraftige menstruasjonsforstyrrelser etter koronavaksinen. Det siste året har Folkehelseinstituttet jaktet svar. Dette er omtalt på Tv2.no 28. november.

Høyt kolesterol gir lavere hjertedødelighet

En rekke observasjonsstudier har påvist lavere – ikke høyere – dødelighet hos hjertepasienter med høyt totalkolesterol. Dette passer dårlig med det helsemyndighetenes syn om at et høyt kolesterolnivå er farlig. En studie av nesten 65 000 hjertepasienter virker beroligende. Resultatet er publisert i Progress in Cardiovascular Diseases 20. oktober.

Høyt kolesterolnivå ble ikke koblet med økt risiko for død. Dette er nok en studie som underbygger at helsemyndighetene tar feil.

LES OGSÅ  Norge er fanget av USAs propaganda

Pyknogenol reduserer AD/HD-symptomer

Dette kommer fram av en studie i Journal of Functional Foods, omtalt på Nutraceuticalbusinessreview.com 3. november.

Studien omfattet 88 barn i alderen 6–12 år som i ti uker fikk pyknogenol, metylfenidat (Ritalin) eller placebo. Pyknogenol finnes i ekstrakt fra barken til strandfuru, en furuart som hovedsakelig er utbredt i middelhavslandene.

Lutein og zeaxanthin for bedre syn

Øyet er utsatt for en rekke belastninger, og visse kosttilskudd kan beskytte dem. I en artikkel på Express.co.uk 12. november omtales lutein og zeaxanthin. Risiko for lungekreft kan ses i blodet ti år før man blir syk.

Nå er det mulig å måle disse endringene på et tidlig tidspunkt – før kreften oppstår. Dette kommer fram av en artikkel på Titan.uio.no, som utgis av Universitetet i Oslo, 23. november.

God helg, og god lesning!                                                                                                             


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner