
Jakten på den beste loffen
Har du oppskriften vi leter etter? Mange savner gode alternativer til “vanlige” matvarer når de legger om kostholdet. Ikke minst kan det være en utfordring å vite hva man skal servere barna. Men også voksne kan ønske seg alternativer til det vi har spist før, i det minste en gang i blant…
Vi etterlyser derfor en god oppskrift på loff! Kan du hjelpe?
Vi ønsker oppskrift på loff som oppfyller følgende kriterier:
● Er melk- og glutenfri
● Har lavt innhold av karbohydrat (maksimalt 20 % av energien)
● Ikke minst må den være mest mulig lik i smak og konsistens som dem man får i butikken!
Alle innsendte bidrag blir prøvebakt, og vinneroppskriften (hvis vi finner en) blir presentert i Helsemagasinet nr 3/2014.
Send din oppskrift til annelene@vof.no. Alle innsendte bidrag er med i trekningen av nyutgivelsen av Sukker – en snikende fare av Dag Viljen Poleszynski og Iver Mysterud.