Skip to main content

Kanelsnurrer

Disse godsakene er fra boka Helt naturlig mat (Renessanse forlag, 2013) av René Zografo. Jeg lagde mine akkurat store nok til å bli en deilig munnfull. Kos deg!

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Noe godt»]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no![/gdlr_box_icon]

Du trenger:

2 egg
3 ss Sukrin Gold®
70 g mandelmel
20 g kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ½ ts kardemomme
2 ss Fiberhusk ® (loppefrøfiber)
30 g smør
2 ss fløte
1 ss lunkent vann
1 ss honning

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Pisk egg og Sukrin til eggedosis. René anbefaler kjøkkenmaskin; jeg brukte gammeldags miksmaster. Tilsett det tørre i eggedosisen, deretter smeltet smør og fløte. Rør honningen ut i vannet, og rør også dette inn. Bland godt. Elt med hendene og la deigen hvile 15 minutter.

Form deigen til små pølser (jeg trykket pølsene flate og rullet dem sammen). Kle en stekeplate med bakepapir og strø litt kanel og Sukrin Gold® utover. Plasser kanelbollene på bakepapiret. Pensle dem med litt smeltet smør og dryss kanel og Sukrin Gold® over.

LES OGSÅ  Kaffekake med kakao og chiafrø

Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Om boka»]I boka Helt naturlig mat (Renessanse forlag, 2013), som er ute i sitt 3. opplag, gir René Zografo oss mange gode oppskrifter.  Boka kan du lese mer om eller bestille på www.renessanse.no. Se også Renés blogg: http://www.heltnaturligmat.no/[/gdlr_box_icon]


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner