Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > ”Kremost” av mandler

”Kremost” av mandler

Tekst Anne Lene Johnsen Foto shutterstock   

Har du forsøkt å lage din egen kremost? Her er et tips fra fastpaleo.com; et nettsted for deling av ”steinalderoppskrifter”. Dette kan kanskje være et alternativ for deg som vil unngå oster av kumelk, eventuelt også melk fra andre dyr!

Du trenger:

Cirka 2,5 (1 kopp) mandler

1,25–1,5 dl (filtrert) vann

Annonse:

½ ts uraffinert salt*

1 ts eplesidereddik*

1 ts sitronsaft

*Bruk gjerne Real Salt fra

vof.no og Mercolas eplesidereddik med cayenne

Slik gjør du:

Bløtlegg mandlene i vann
over natta eller i minst 8
timer. Skyll og skåld dem.

Blend alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen til du får
en jevn masse.

Voilà, slik lager du kremost!

You may also like
Muggsoppgifter i innemiljøet
Myseprotein
Bikarbonat
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake

Legg igjen et svar