Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2020 > Lær å oppnå det du ønsker deg

Lær å oppnå det du ønsker deg

Skulle du ønske du var flinkere til å få gjennomført ting du drømmer om, eller kanskje bare noe du har lyst til å få til, men som du av en eller annen grunn utsetter eller gruer deg for? Da kan dette være boka for deg. Forfatter Kristian Hall har konkrete tips til hvordan du får gjort både små og store ting, som å skrive den boka du drømmer om, tørre å satse på å bli fotballtrener eller å ta det malekurset du ønsker. Han forklarer 15 steg som gjør at du lettere oppnår målene dine, hvordan du kan jobbe smartere og unngå alle unnskyldningene og de andre årsakene til at du ikke får gjennomført dine forsetter. Tipsene kan du bruke både på jobb og privat. Det første steget er naturligvis å kjøpe og lese boka. 

Forfatter Kristian Hall har blant annet også gitt ut bøkene Glad igjen! (Cappelen Damm, 2019) om hvordan du kan komme deg ut av depresjon og Livsrikdom - strategier for å håndtere livet (Fakkel forlag, 2019).

Legg igjen et svar