Skip to main content

Lapper

Disse frokostlappene er gluten- og sukkerfrie og kan naturligvis spises til andre tider enn om morgenen…

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

Dette trenger du:

  • 6 økologiske egg
  • 2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)
  • 1 ss loppefrøskall (glutenfritt fiber, også kalt psyllium)
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss kokosmel
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss SukrinGold®  (eller annen søtning)

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.

Steikes i massevis av smør på passe høy varme.

Lappene blir gode med litt friske bær til. Strø eventuelt med hampfrø.

Oppskriften kommer fra:
Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.

 


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 

Lapper / 2013 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Nachospai

Lapper / 2013 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Torskekoteletter med bakte rødbeter og asparges

Lapper / 2013 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Viltgryte


Del gjerne med dine venner