Kategorier
Siste innlegg
Lapper
Disse frokostlappene er gluten- og sukkerfrie og kan naturligvis spises til andre tider enn om morgenen…
Tekst Anne Lene Johnsen Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo
OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.
Dette trenger du:
- 6 økologiske egg
- 2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)
- 1 ss loppefrøskall (glutenfritt fiber, også kalt psyllium)
- 1 ts bakepulver
- 2 ss kokosmel
- 1 ts vaniljepulver
- 2 ss SukrinGold® (eller annen søtning)
Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.
Steikes i massevis av smør på passe høy varme.
Lappene blir gode med litt friske bær til. Strø eventuelt med hampfrø.
Oppskriften kommer fra:
Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.