Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Lapper

Disse frokostlappene er gluten- og sukkerfrie og kan naturligvis spises til andre tider enn om morgenen…

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

Dette trenger du:

  • 6 økologiske egg
  • 2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)
  • 1 ss loppefrøskall (glutenfritt fiber, også kalt psyllium)
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss kokosmel
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss SukrinGold®  (eller annen søtning)

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.

Steikes i massevis av smør på passe høy varme.

Lappene blir gode med litt friske bær til. Strø eventuelt med hampfrø.

Oppskriften kommer fra:
Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.

Annonse:

 

Del gjerne med dine venner

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken
    Produkter du kanskje liker
      Calculate Shipping
      Apply Coupon