Skip to main content

Lapper

Disse frokostlappene er gluten- og sukkerfrie og kan naturligvis spises til andre tider enn om morgenen…

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

  OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Dette trenger du:

  • 6 økologiske egg
  • 2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)
  • 1 ss loppefrøskall (glutenfritt fiber, også kalt psyllium)
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss kokosmel
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss SukrinGold®  (eller annen søtning)

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.

Steikes i massevis av smør på passe høy varme.

Lappene blir gode med litt friske bær til. Strø eventuelt med hampfrø.

Oppskriften kommer fra:
Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.

 


Bli abonnent!

Mest populær

2 utgaver + 2 velkomstgaver

Vipps
Faktura
  • Tilgang til over 3000 artikler om helse
  • Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
  • Abonnementsrabatt på utvalgte produkter i nettbutikken
  • 7 utgaver sendt hjem i posten per år
  • Velkomstgaver: Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 tilsendt på e-post
Kun 98,- 
(Fornyes til 800 kr per år) Bestill nå
Mest populær

Digital tilgang + 2 velkomstgaver

Vipps
Faktura
  • Tilgang til over 3000 artikler om helse
  • Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
  • Abonnementsrabatt på utvalgte produkter i nettbutikken
  • Velkomstgaver: Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 tilsendt på e-post
Kun 30,- første måneden 
(Fornyes til 60 kr per måned)
 Bestill nå

Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…?