Kvalitetsvarer // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Lapper

Disse frokostlappene er gluten- og sukkerfrie og kan naturligvis spises til andre tider enn om morgenen…

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

[gdlr_box_icon icon=”none” title=”Noe godt?”]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til annelene@vof.no![/gdlr_box_icon]

Dette trenger du:

6 økologiske egg

2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)

1 ss loppefrøskall (glutenfritt fiber, også kalt psyllium)

1 ts bakepulver

2 ss kokosmel

1 ts vaniljepulver

2 ss SukrinGold®  (eller annen søtning)

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5  minutter.

Steikes i massevis av smør på passe høy varme.

Lappene blir gode med litt friske bær til. Strø eventuelt med hampfrø.

[gdlr_box_icon icon=”none” title=”Oppskriften kommer fra:”]Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.[/gdlr_box_icon]

Del gjerne med dine venner

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken