Skip to main content

Lapper

Disse frokostlappene er gluten- og sukkerfrie og kan naturligvis spises til andre tider enn om morgenen…

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

Dette trenger du:

  • 6 økologiske egg
  • 2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)
  • 1 ss loppefrøskall (glutenfritt fiber, også kalt psyllium)
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss kokosmel
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss SukrinGold®  (eller annen søtning)

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.

Steikes i massevis av smør på passe høy varme.

Lappene blir gode med litt friske bær til. Strø eventuelt med hampfrø.

Oppskriften kommer fra:
Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.

 


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  ”Lune” sjokolademuffins