Skip to main content

Lavkarbo kokebok med mye digg

Lavkarbo kokebok med mye digg / 2021 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Bokfakta


Forfatter: Elisabeth Holm
Tittel: Frøken Holm nr. 1
Utgiver: Tastry forlag
Utgivelsesår: 2021 
ISBN: ISBN 978-82-692403-0-6
Pris: kr 399 innbundet (www.frokenholm.no)

Noen av oss blir aldri lei av kokebøker. De fleste spiser tross alt hver dag, kanskje med unntak av noen fasteperioder nå og da. Så vi sier ja takk til nye og inspirerende lavkarbo-oppskrifter.

Boka er en samling oppskrifter fra blogger og kurs som Elisabeth Holm har holdt. Hun driver også en nettbutikk med masse snadder. Frøken Holm nr. 1 er gitt ut på forfatterens eget forlag, Tastry. I boka finner du oppskrifter på melke-, gluten- og sukkerfrie lavkarboretter som passer både til middag, lunsj og andre anledninger. Den viser at det er mulig å nyte rundstykker, knekkebrød, pølsebrød og konfekt, kaker og dessert, og selvsagt også tips til godsaker som kan drikkes, uten å få i seg for mye karbohydrat.  

Forfatteren har beregnet næringsinnholdet i alle rettene og viser innholdet av fett, protein og karbohydrat – og hvor mange kalorier – vi får i oss for hvert hundre gram vi inntar. I Noe godt-spalten i dette nummeret får du en oppskrift på taco-pai fra boka. Vil du ha flere godsaker fra frøken Holm, kan du bestille boka fra hennes nettside.  ALJ

LES OGSÅ  Hjelp til foreldre med tenåringer

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner