Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Leverings– og kjøpsbetingelser

Leverings– og kjøpsbetingelser

Du handler trygt hos Helsemagasinet vitenskap og fornuft. Personlige data (e-post, telefon, adresse, etc.) anses som fortrolige og vil verken bli solgt eller gitt videre til utenforstående. For privatkunder gjelder Forbrukerkjøpsloven, mens Kjøpsloven gjelder hvis du handler på vegne av et selskap.

Vi ønsker at du opplever å bli behandlet på en trygg, servicevennlig og god måte. Er du misfornøyd med noe, vennligst kontakt service@vof.no for hjelp. Hvis du etter et kjøp ikke skulle være fornøyd med varen, gjelder vanlige regler for retur og angrerett iht. Angrerettloven.

Uønskede varer må leveres tilbake i samme stand som levert og mottatt, dvs. i original emballasje, pakket slik de ble mottatt. Bruksanvisninger og annet tilbehør må sendes med. Angrefristen gjelder kun for forbrukerkjøp. Returer må avtales på forhånd via e-post eller telefon for å sikre at varen blir mottatt raskt og smertefritt. Returkostnadene bæres av kunden, jf. Angrerettloven §25.

For selskaper og næringsdrivende (næringskjøp) gjelder kjøpsloven, som ikke gir samme angrerett. Avhengig av omstendighetene kan vi likevel innvilge retur og akseptere at kjøpet heves. I så fall tilkommer et retur- og administrasjonsgebyr på minimum kr 100 eller 10% av ordreverdien hvis den overstiger kr. 5.000. Varer som blir sendt som oppkrav til Helsemagasinets lager i Moss eller privat til noen av våre ansatte, blir ikke hentet. Alle returer må sendes med sporbar postpakke for å hindre eventuell tvist ved bortkommen sending. Annen retur MÅ avtales og godkjennes på forhånd.

Annonse:

Produktinformasjon og pris
Alle priser (leveranser til kunder i Norge) inkluderer mva. Bortsett fra kosttilskudd og bøker har alle varer minimum 1 års garanti om ikke annet er oppgitt.

Levering
Varer sendes normalt i løpet av 1–3 dager. Varer som ikke er på lager, blir bestilt og ettersendes med en leveringstid på inntil 14 dager. Ta kontakt for presis informasjon om ønskelig.

Nyhetsbrev
Alle abonnenter eller andre som kjøper varer i nettbutikken, blir gratis påmeldt vårt nyhetsbrev med artikler, kommentarer til mediedebatten og gode tilbud. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på avmeldingslenken du finner i hvert brev.

Forbehold
Helsemagasinet påstår ikke at noen av våre produkter kan helbrede sykdom. Opplysninger på dette nettstedet er ikke ment å erstatte råd fra lege eller annet autorisert helsepersonell. Dette gjelder også informasjon som finnes i magasinet, i produktbeskrivelser, emballasje eller håndbøker. Du bør rådføre deg med lege dersom du har eller mistenker å ha et helseproblem og vil påbegynne en ny diett, et trenings- eller kosttilskuddsprogram eller ønsker å slutte med medikamenter.