Skip to main content

”Lune” sjokolademuffins

Vi har så vidt startet på høsten, og høsten er muffinstid. Her er en sjokoladevariant fra blogger og kostveileder Melissa Thelwall Bjargo.

OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Noe godt»]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til annelene@vof.no![/gdlr_box_icon]

Du trenger:



100 g smeltet smør
1 ss kokosolje
80 g mørk sjokolade (helst 85%)
10 dråper stevia med vaniljesmak
2 ss Sukrinmelis©
2 eggeplommer
2 hele egg
2 ss råkakao
3 ss kvernede mandler

Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør, kokosolje og sjokolade i vannbad. Bland i resten av ingrediensene og rør godt for å

unngå klumper. Dette kan gjøres for hånd. Hell i små muffinsformer. Husk å slikke bollen!

Sett i ovnen i ca. 5­-10 minutter.

Muffinsene skal være bløte i midten, så pass på at de ikke står for lenge.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Oppskriften kommer fra:»]Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.[/gdlr_box_icon]


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner