Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2013 > ”Lune” sjokolademuffins

”Lune” sjokolademuffins

Vi har så vidt startet på høsten, og høsten er muffinstid. Her er en sjokoladevariant fra blogger og kostveileder Melissa Thelwall Bjargo.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo


Noe godt

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til annelene@vof.no!

Du trenger:

100 g smeltet smør
1 ss kokosolje
80 g mørk sjokolade (helst 85%)
10 dråper stevia med vaniljesmak
2 ss Sukrinmelis©
2 eggeplommer
2 hele egg
2 ss råkakao
3 ss kvernede mandler

Annonse:

Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør, kokosolje og sjokolade i vannbad. Bland i resten av ingrediensene og rør godt for å

unngå klumper. Dette kan gjøres for hånd. Hell i små muffinsformer. Husk å slikke bollen!

Sett i ovnen i ca. 5­-10 minutter.

Muffinsene skal være bløte i midten, så pass på at de ikke står for lenge.


Oppskriften kommer fra:

Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.

You may also like
Muggsoppgifter i innemiljøet
Myseprotein
Bikarbonat
Jevninger

Legg igjen et svar