Skip to main content

”Lune” sjokolademuffins

Vi har så vidt startet på høsten, og høsten er muffinstid. Her er en sjokoladevariant fra blogger og kostveileder Melissa Thelwall Bjargo.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Noe godt»]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til annelene@vof.no![/gdlr_box_icon]

Du trenger:

100 g smeltet smør
1 ss kokosolje
80 g mørk sjokolade (helst 85%)
10 dråper stevia med vaniljesmak
2 ss Sukrinmelis©
2 eggeplommer
2 hele egg
2 ss råkakao
3 ss kvernede mandler

Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør, kokosolje og sjokolade i vannbad. Bland i resten av ingrediensene og rør godt for å

unngå klumper. Dette kan gjøres for hånd. Hell i små muffinsformer. Husk å slikke bollen!

Sett i ovnen i ca. 5­-10 minutter.

Muffinsene skal være bløte i midten, så pass på at de ikke står for lenge.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Oppskriften kommer fra:»]Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo-/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.[/gdlr_box_icon]


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Feit hverdagsmat med lite karbohydrat nr. 7 2020