Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > Mageproblemer/diaré

Mageproblemer/diaré

Jeg stilte et spørsmål om uforklarlige mageproblemer og diaré i leserbrevspalten i nr. 8/2017. Dag Viljen Poleszynski anbefalte i sitt svar å oppsøke en ernæringskyndig lege som eventuelt kunne bestille en avføringsprøve til analyse.

Etter å ha sett et nettseminar med Pål-Esben Wanvig og Dag Viljen Poleszynski i november 2017 fikk jeg en aha-opplevelse. Wanvig sa at han hadde fått kraftig diaré den første tiden etter at han startet med Bulletproof-produkter, og at han måtte være forsiktig med MCT-olje. Jeg ble selv helt fin i magen igjen etter et opphold med Bulletproof-produkter, og for meg er det åpenbart at jeg hadde for mye MCT-olje i kaffen. Jeg skal forsøke igjen, men være mer bevisst på mengden olje og eventuelt bruke litt Cocosa (som jeg bruker en del av i andre sammenhenger) og kremfløte. Oppsummert vil jeg skryte at nettseminaret, som var meget opplysende. Per Erik Gulbrandsen

VOF: Problemet med løs mage/diaré etter inntak av konsentrerte mellomlange fettsyrer gjelder særlig om man bruker Bulletproof Brain Octane, som kun inneholder kaprylsyre (C8:0). Derfor anbefales å starte med en teskje om gangen og øke gradvis inntil man eventuelt tåler 1–2 spiseskjeer om gangen. De fleste tåler vesentlig mer Bulletproof XCT-olje, som også inneholder kaprinsyre (C10:0). Det kan derfor være lurt å starte med XCT og venne seg til den før man går over til Brain Octane. DVP

You may also like
Myseprotein
Ikke særlig smart med smartmålere!
Feit hverdagsmat med lite karbohydrat. Nr. 3/2018
UR kraft + kolonial – Norges første ”kraftbar”

Legg igjen et svar