Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > Magnesiumkrem mot muskelsmerter

Magnesiumkrem mot muskelsmerter

Vil du forkorte restitusjonstida etter trening og raskt kvitte deg med muskelkramper?

Da bør du kanskje prøve Helsekjeldas magnesiumkrem. Kremen er utviklet i samarbeid med lege Geir Flatabø, og ingrediensene er økologiske og basert på planteoljer. 

Tekst Birthe Storaker  Foto Siv Hereid

 

Magnesium er et essensielt mineral som inngår i nærmere 800 enzymreaksjoner i kroppen. Det er nødvendig for signaloverføringer i nervesystemet, for regulering av muskelaktivitet ved å virke avslappende, for immunitet og hjertefunksjon.

Kroppen er avhengig av magnesium via maten eller som tilskudd. De fleste kjenner til kapsler eller piller, men for å motvirke akutte kramper tar det for lang tid før mineralet blir tatt opp i kroppen og når de musklene som kan være utsatt for kramper.

Annonse:

Det spesielle med kremen fra Helsekjelda er at magnesiumet raskt opptas i huden og derfra fraktes direkte inn i cellene der du smører den på. Magnesiumsulfat blir absorbert godt og raskt gjennom huden inntil cellene er mettet på magnesium, det vil si at kroppen ikke tar opp mer enn den har bruk for.

Særlig for dem som trener mye, er det viktig å ha et optimalt forhold mellom kalsium og magnesium, siden trening fører til tap av magnesium fra kroppen. Kremen forkorter restitusjonstiden etter trening betraktelig og reduserer kramper like etter den er påført. Effekten kommer raskt og i form av mindre stivhet og ømhet og gir en følelse av letthet. Den er enkel og rask å påføre trøtte muskler og har god virkning. Magnesium kan også bidra til å nøytralisere melkesyrenivået etter en hard treningsøkt.

Helsekjelda Magnesiumkrem er utvikla ut fra erfaring kombinert med kunnskaper om hvilke funksjoner magnesium og sulfat har i kroppen.

Kontaktinformasjon:

Helsekjelda AS

Pris kr 220 for 50 ml (ett pumpetrykk gir 49 mg magnesiumsulfat)

Kan kjøpes fra: https://helsekjelda.no/products/magnesiumkrem-okologisk

 

Kilde:

1. http://gotmag.org/magnesium-800-enzymes/

You may also like
Myseprotein
Bikarbonat
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake
Når virkeligheten overgår våre villeste fantasier

Legg igjen et svar