Skip to main content

Manglende livslyst

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Naturlig helbredelse»]I denne spalta får ulike terapeuter ordet for å fortelle om resultater fra deres praksis. Denne gangen slipper vi til naturterapeut Gry Dalen på Grydalen.no.[/gdlr_box_icon]

Fortvilelsen var stor hos en mor fra Sandefjord. Hun tok kontakt på vegne av sin 16 år gamle datter Madelene. Mora var redd for at dattera skulle skade seg alvorlig.

Tekst Gry Dalen     Foto Shutterstock

Denne historien er gjengitt med tillatelse fra Madelene og hennes mor.

Madelene kuttet seg selv på kroppen, følte at livet var vanskelig og hadde heller ikke lyst til å leve lenger. Hun var deprimert og lei seg. Madelene hadde selvmordstanker og mange mørke tanker hver eneste dag. Hun levde med en dyp, indre konflikt – hva var vitsen med å leve? Angsten og de vonde tankene var der konstant, noe som også var en belastning for hennes familie. Slik var situasjonen da jeg kom inn i bildet.

Jeg satte i gang å behandle Madelene med e-Lybra® bioresonans våren 2015. Allerede etter første behandling merket Madelenes mor at noe positivt hadde skjedd. Dattera ble roligere og sov bedre. Etter hvert er alt blitt merkbart bedre. Det første var at hun sluttet å kutte seg. Hun ble bedre til å formidle sine følelser til omgivelsene og fikk nye venner som ville henne godt. Madelene fikk nye tanker og ideer, bedre selvfølelse, og selvtilliten økte sakte, men sikkert. Hun fikk mer energi og var mer vital gjennom dagen, sov bedre, fikk bedre humør, og angsten var på retur. Madelene begynte å respektere seg selv og ble mer glad i seg selv.

LES OGSÅ  Medikamentenes virkelige effekter – depresjon

Hvordan fungerer e-Lybra?

Det datastyrte behandlingssystemet e-Lybra® analyserer ubalanser i klientens energifelt og produserer samtidig bioresonansmønstre som harmonerer med ubalansene som oppdages. De balanserende bioresonansmønstrene sendes til klienten via behagelige bånd som sitter rundt klientens håndledd og ankler. Ubalansene som oppdages ved skanning inkluderer hele kroppens fysiologiske, psykologiske, emosjonelle og subtile energisystem. e-Lybra®-systemet inneholder 222 kategorier med over 300 000 bioresonansmønstre og viser en omfattende statusprofil av kroppen. Ved hjelp av statusprofilen analyseres alle ubalanser i detalj, samtidig som korrigerende mønstre sendes til klienten. Problemene som oppdages under analysen, lagres i klientens database ved hver behandlingssekvens.

 Grunnprinsippet i bioresonansterapi er at man nøytraliserer sykdom og disharmoniske frekvenser ved å styrke de harmoniske frekvensene som kroppens fysiologiske og biokjemiske prosesser er avhengig av. Ved å svekke disharmoniske frekvenser og styrke de harmoniske, settes kropp/sinn i selvhelbredelsesmodus. Målet med bioresonansterapi er altså å få kroppen i fysisk og psykisk balanse, slik at den helbreder seg selv. Maskinen muliggjør derved en direkte kommunikasjon med klientens bevissthet. Den ”broen” som skapes, er nøkkelen til interaksjonen mellom analysen og balanseringen av klientens energifelt. Takket være den tekniske utviklinga er det nå mulig å arbeide på dette bevissthetsnivået og å bidra til å skape positive forandringer.

Et bedre liv

I dag er Madelene ei flott jente på 18 år som nyter livet. Det har vært en del prøvelser på veien, men dette har hun taklet veldig bra. Hun går på videregående skole på Media & Kommunikasjon og stortrives – både med seg selv, sine venner og i sine omgivelser.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Om artikkelforfatteren»]Gry Dalen (f. 1964) er utdannet biopat, kost- og nlp-veileder. Hun begynte å arbeide med e-Lybra® i 2007. E-post: gry@grydalen.no

LES OGSÅ  Bare litt trening kan hjelpe mot depresjon

Nettsider: www.grydalen.no, www.energioghelse.net[/gdlr_box_icon]


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner