Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > Matvafler
You may also like
Myseprotein
Bikarbonat
Kollagen
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake

2 kommentars

  1. Inger Synnøvedatter

    Hei! Det er noe som ikke stemmer i oppskriften. I ingredienslisten står det ingen ting om havregryn. I framgangsmåten står det imidlertid at man skal bløtlegge havregrynene natten over. Kan dere rette opp feilen? Kanskje det mangler en ingrediens?

    1. Therese Ødegård

      Hei Inger!
      Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette. Mengde havregryn er nå lagt til oppskriften. Havregryn kan sløyfes dersom man ønsker dette. Ha en flott dag! Mvh Helsemagasinet

Legg igjen et svar