Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

Print Friendly, PDF & Email
kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > Myseprotein

Hvilken argumentasjon har man for å si at myseproteinkonsentrat er helsebringende? Camilla

VOF: Friske personer på høyfett-/lavkarbokosthold med moderate mengder protein trenger ikke tilskudd av protein. Noen har imidlertid behov for mer protein av ulike årsaker (f.eks. for å bygge opp muskulatur etter skade/lang tids sengeleie, eldre, problemer med fordøyelsen, noen kroppsbyggere som ønsker maksimal muskelvekst) og tåler for eksempel dårlig kasein (i melk). Myse er et naturlig protein som utgjør mesteparten av proteinet i morsmelk (resten er kasein), og for dem kan et tilskudd være helsebringende.

Andre har liten tid i hverdagen og bruker innimellom smudier eller blandinger med forskjellige ingredienser de liker, og ønsker å ha optimal balanse mellom protein, fett og karbohydrat. Vi selger økologisk myseprotein av høy kvalitet fordi det gjerne kan brukes for dem som ønsker et sunt mellommåltid i en travel hverdag.

Vi har skrevet om 17 særlig helsebringende matvarer, som inkluderer myseproteinkonsentrat,

i Helsemagasinet nr. 4/2017 s. 12–20. DVP

Annonse:
Print Friendly, PDF & Email
You may also like
Bikarbonat
Kollagen
Jevninger
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake

Legg igjen et svar