Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2015 > Norgesmester i skiskyting ble frisk av ME og gjenvant formen

Norgesmester i skiskyting ble frisk av ME og gjenvant formen


Naturlig helbredelse

I denne spalta får ulike terapeuter ordet for å fortelle om resultater fra deres praksis. Denne gangen slipper vi til Thomas Aksnes ved HealthTech Sciences AS i Bergen.

Turid Salbu (f. 1994) ble juniornorgesmester i skiskyting i 2012. Kort tid etter utviklet hun ME/kronisk utmattelse og en rekke andre helseutfordringer. Da hun sa ja til å stå fram i Helsemagasinet, uttalte hun: ”Da jeg fikk diagnosen ME for tre år siden, fikk jeg beskjed av sykehuslegen at jeg aldri kunne stå på ski igjen. Men nå er jeg tilbake for fullt, takket være Health Optimizing-klinikken i Bergen!”

Moderklinikken til den internasjonale Health Optimizing klinikk-kjeden ligger i Bergen sentrum. Der har vi både lege og terapeuter med spisskompetanse i våre titalls revolusjonerende teknologier for undersøkelse og behandling. Vår kombinasjon av teknologier gir mulighet for å sjekke helsa langt grundigere enn det som vanligvis gjøres i helsevesenet og innen alternativ medisin. Vi kartlegger de underliggende og direkte årsaksfaktorene til helseproblemer og bruker de beste metodene fra hele verden for å løse hver og en av disse faktorene. I tillegg stimulerer vi pasientenes egne, selvregulerende mekanismer og gir livsstilsveiledning for å oppnå en naturlig, varig helbredelse.

Turid kom til oss i februar 2015. Da hadde hun forsøkt alt helsevesenet kunne tilby, og hadde også besøkt anerkjente klinikker i Oslo og USA. Hun fortalte om en rekke problemer i tillegg til en ekstrem utmattelse, inkludert kronisk halsbetennelse, hovne lymfekjertler, søvnproblemer, humørsvingninger, fordøyelsesproblemer, stiv rygg og vondt i skuldrene. Etter en grundig, teknologibasert helsesjekk lagde vi en altomfattende behandlingsprotokoll for å løse de kartlagte årsaksfaktorene, i tillegg til å stimulere de selvregulerende mekanismene så spesifikt som mulig.

Lege Alexander E. Rafto (f. 1979) sto for mesteparten av de teknologibaserte undersøkelsene og behandlingene, mens de mer alternative metodene ble utført av andre terapeuter. Rafto har tilleggsutdanning i alternativ medisin og er medisinsk ansvarlig for Health Optimizing i Norge. Vi behandlet Turid med kvantemedisin for å stimulere kroppens egne mekanismer til å løse problemene vi hadde avdekket. I tillegg brukte Rafto nevralterapi i forbindelse med problemer i munnhulen, samt ortomolekylær behandling med blant annet intravenøse drypp med kofaktorer for å stimulere det oksygenkrevende stoffskiftet (Krebs-syklus). Vi fant også et konstitusjonsremedium som stabiliserte humøret og blant annet bidro til å løse søvnproblemene. I tillegg ga vi basert på undersøkelsene råd om endring av kostholdet; å kutte ut ”raske” og mellomraske karbohydrater, samt mat hun reagerte negativt på. Vi ga antroposofisk medisin for fordøyelsen og kartla funksjonene i magesekken med en digital kapsel (Heidelbergtesten1). Totalt var Turid fem ganger på klinikken, gjennomsnittlig to timer hver gang.

Annonse:

Allerede etter første måned kom energien tilbake i så stor grad at Turid så smått kunne begynne å jobbe og trene igjen. Bedringen fortsatte gradvis, og hun kunne friskmeldes etter tredje måned. Deretter startet arbeidet med å hjelpe henne til å trene seg opp igjen raskt og effektivt. Hun leide vår Sports Optimizing helsepakke for å optimalisere trening og ytelse. Turid bruker fortsatt dette hver dag med meget god effekt.

Jenta som var mer eller mindre sengeliggende i tre år og fikk beskjed fra sykehuset om at hun aldri kunne gå på ski igjen, lader nå opp til årets skiskyttersesong! Hun har allerede deltatt i flere renn og er nå en frisk, sprudlende ung dame med gode muligheter til å nå toppen igjen.


Om forfatteren

Thomas Aksnes (f. 1976) er spesialist i helseteknologier og har utviklet Health Optimizing-konseptet. Han er adm. dir. og forskningsleder i HealthTech Sciences AS og fagansvarlig for Health Optimizing internasjonalt. E-post: thomas.aksnes@gmail.com. Nett:  www.healthoptimizing.com

Kilde:

1.  http://phcapsule.com/

You may also like
Myseprotein
Bikarbonat
Jevninger
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake

Legg igjen et svar