Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Nøttekonfekt

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


[gdlr_box_icon icon=”none” title=”Noe godt”]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no![/gdlr_box_icon]

Konfekt er godt både til kaffen og alene. Her er en av våre nye yndlingsoppskrifter. Originaloppskriften inneholder mandelsmør, mens vi lagde vår variant med peanøttsmør. Dette kan kjøpes i helsekostbutikker, eller du kan lage det selv ved å kjøre mandler (eller andre nøtter) i kjøkkenmaskin til den ”kremer” seg. Underveis må du skrape massen fra sidene av bollen flere ganger før det hele blir til smør.

Du trenger:

1 kopp kokosolje

1 kopp mandelsmør eller peanøttsmør

1 kopp steinfrie dadler

Annonse:

½-1 kopp kakaopulver eller litt mer (etter smak)

1-2 klyper havsalt

Slik gjør du:

Legg dadlene i bløt i vann i 20 minutter. Smelt kokosolja på svak varme. Ha alle ingrediensene unntatt mandelsmøret i kjøkkenmaskinen og kjør til massen er myk og godt blandet. Tilsett mandelsmøret til slutt. Ha massen i en form og plasser denne i kjøleskapet en times tid.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Alternative ”påskeegg”

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken
    Produkter du kanskje liker
      Calculate Shipping
      Apply Coupon