Skip to main content

Ny probiotikaserie

SanBiota er en serie produkter inneholdende såkalt probiotika. Dette er magebakterier som er gunstig for vår mageflora. SanBiotas produkter lages av den anerkjente fabrikken Winclove i Amsterdam, og noen av dem har tidligere vært kjent under produktserien NDS i Norge. Winclove har nå skiftet samarbeidspartner til Holum Consulting AS.

OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

De hevdes at i motsetning til de fleste andre produsenter av probiotika, bruker Winclove såkalte multistrain bakteriestammer som fester seg lettere til tarmslimhinnen enn monostrain bakteriestammer.


De kjente produktene fra tidligere videreføres i den nye produktserien, men i tillegg lanseres enn egen serie, Ecologic+, som er Winclove sitt eget varemerke. Dette er terapeutiske produkter som er spesialtilpasset til ulike sykdommer og lidelser, deriblant Inflame som er tilpasset dem som sliter med inflammasjon i tarmen som irritert tarmsyndrom, ulcerøs kolitt og Chrons sykdom. Relif er ment for dem med treg mage og Panda for gravide og barn opp til ett år. Idrettsutøvere og andre som bedriver hardt fysisk arbeid, har fått sitt eget produkt: Performance.

LES OGSÅ  – Skal du ta antibiotika, ta også probiotika

SanBiotas produkter er i pulverform, som hevdes å være mer effektivt enn kapsler. Bakteriene blir tørket i sin mest aktive livsfase, og når pulveret tilsettes vann, fortsetter de sin naturlige vekstfase. Produktene inneholder også noe prebiotika, som er mat til bakteriene. De tørkede bakteriene i pulverform har lang holdbarhet i romtemperatur. Derfor hevdes antallet bakterier å være minst fem milliarder kolonidannende enheter per gram (CFU/g).


Kontaktopplysninger:

Holum Consulting AS
Granittveien 18
1555 Son


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner