Skip to main content

Nytt klinikk-konsept åpnet i Bergen

30. september var det offisiell åpning av moderklinikken til en ny, internasjonal franchise-basert kjede av klinikker ved navn Health-Optimizing.

Tekst Iver Mysterud      Foto HealthTech Sciences

Ordføreren i Bergen, Trude Drevland, holdt tale og sto etterpå for den høytidelige klippingen av båndet. Det var kulturinnslag ved Tron Jensen, blant annet med fremføring av egne låter. Klinikk-konseptet ble presentert av fagansvarlig Thomas Aksnes. Ordføreren, som selv har sykepleierbakgrunn, likte det hun hørte og ville komme tilbake for å teste ut de unike teknologiene. Hun uttalte i talen at det var fint at moderklinikken til det internasjonale konseptet åpnet nettopp i Bergen. På åpningen var det også servering av renset, ionisert vann fra vannbehandler og brød med urkornet enkorn.

Health-Optimizing konseptet er under oppstart internasjonalt og blir nå blant annet etablert i Sør-Afrika, Chile, USA og Sverige. Metodene som brukes og teknologiene som tas i bruk på alle klinikkene, skal følge modellen til klinikken som ble åpnet i Daniel Hansens gate 9 i Bergen. Klinikkene har både leger og terapeuter som jobber med banebrytende teknologier og en helhetlig metodikk. De bruker blant annet de nyeste teknologiene innen energimedisin for å kartlegge årsakene til klientenes helseproblemer, for deretter å stimulere kroppens selvregulerende mekanismer slik at den selv kan normalisere ulike funksjoner så raskt og effektivt som mulig.

LES OGSÅ  Kvantemedisin – lagelig til for hogg

Først testes klientene med sju medisinske undersøkelsesmetoder som er integrert i apparatet ES-Complex, for slik å kartlegge hvordan de viktigste prosessene i kroppen fungerer. Hvis undersøkelsene indikerer ubalanser eller avvik fra normal funksjon i et organsystem, foretas supplerende undersøkelser med de apparatene som best kan avdekke årsakene. Klinikkene bruker blant annet kvantemedisin, analyserer tilstedeværelse av tungmetaller og mikroorganismer i ulike vev, foretar stemmeanalyser, tar biokjemiske prøver og tester med en rekke andre metoder.

Etter en omfattende, årsaksrettet vurdering behandles klientene helhetlig og spesifikt i henhold til målingene. Behandlingsformene er først og fremst teknologibaserte og tar sikte på å stimulere kroppen til å fjerne problemene med roten. Klientene får også kost- og livsstilsveiledning basert på målingene.

– Klinikken i Bergen er først og fremst en spesialklinikk hvor kronisk syke kan henvises for å få hjelp de ikke har fått andre steder. Men det er også en klinikk som kommer til å inngå i ulike forskningsprosjekter. I tillegg vil den være et sted hvor bergensere og andre kan få tilgang på banebrytende helseprodukter og få helsesjekk med det nyeste innen medisinsk teknologi, sier Thomas Aksnes fornøyd etter en vellykket åpning.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Mer på nett»]Det offisielle programmet ble filmet, og ordførerens tale og presentasjonen av konseptet ligger på nettet (http:/files.healthoptimizing.com).[/gdlr_box_icon]


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner