Skip to main content

”Økologisk” kylling, egg og svin

Jeg så på nyhetene at Mattilsynet og statsråden i Landbruks- og matdepartementet godkjente at fjærkre og svin som ble fôret konvensjonelt, kunne kalles økologisk og ta samme pris som for økologiske produkter. Begrunnelsen var at tilgangen på økologisk fôr er begrenset i Norge. Er ikke dette å lure forbrukerne, så vet ikke jeg. Jeg kontaktet Forbrukerrådet, men de ville ikke gjøre noe med den saken hvis ikke det kom inn ”tilstrekkelig” antall klager. Kan dere gjøre noen framstøt? Olsen på Holthe gård hentet fôr i Sverige – hurra for dem! Geir Holen

VOF: Vi kan neppe gjøre særlig annet enn å slippe til dine bekymringer i vår leserspalte, hvilket herved er gjort. DVP


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Hva bør vi spise? – En pragmatisk, personlig tilnærming til steinalderkosthold