Skip to main content

Om det store, skremmende Barnevernet

[wcm_restrict]

I denne romanthrilleren får vi et sjeldent innblikk i en liten bit av virkelighetens Norge, og hvor vanskelig og motsetningsfylt den kan være. Vi møter Lisa med nyfødte Anna og barnevernarbeider Marius. Hun er livredd, mens han forsøker å oppnå hennes tillit. Barnefar Stian og barnevernleder Terje gjør ikke situasjonen enklere, og konfliktene får dramatiske konsekvenser for paret.

Forfatter Ola Fadnes har 40 års bakgrunn som barnevernsleder og brenner for å skape mer åpenhet fra offentlige instanser og avlive noen skumle myter om hva Barnevernet egentlig gjør. – Det er viktig at så mange som mulig får  se hvordan barneverntjenesten jobber, sier han, – for et lukket barnevern skaper mer frykt og angst enn nødvendig. Mange livsskjebner står på spill i sakene Barnevernet håndterer, og folk få mer innsikt i hvordan disse håndteres.

Boka er ment for alle som er redde for Barnevernet, alle som jobber der og ellers i det offentlige – og alle som er opptatt av at vi har et mest mulig velfungerende, åpent og varmt samfunn hvor vi hjelper hverandre.

LES OGSÅ  Kliniske forsøk med enzymterapi mot kreft sabotert av ”kreftmafiaen”
Om det store, skremmende Barnevernet / 2020 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Forfatter: Ola Fadnes

Tittel: Se deg over skuldra

Utgiver: Hubro forlag

Utgivelsesår: 2020

ISBN: 9788269192001

Pris: kr 349 innbundet, 291 sider
(www.boldbooks.no)

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner