Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

dog-read

Stiftelsen vitenskap & fornuft og Helsemagasinet VOF! 

Helsemagasinet vitenskap & fornuft (VOF) ble startet høsten 2010 og eies av Stiftelsen vitenskap & fornuft (SVOF), som ble startet sommeren 2010 av Dag Viljen Poleszynski med en egenkapital på kr 200 000.

 

Magasinet VOF har per januar 2013 utkommet i 20 utgaver. Redaksjonen består av Dag Viljen Poleszynski som ansvarlig redaktør, Anne Lene Johnsen assisterende redaktører, Iver Mysterud fagredaktør, Kenn Hallstensen og Johnny Laupsa-Borge fagjournalister, Therese Ødegård layoutansvarlig og Birthe Storaker administrativ leder, mens Åse-Line Balzersen har ansvaret for blant annet messer og kontakten med en del kunder.

 

I tillegg har vi dyktige spaltister som dr.med. Erik Hexeberg, lege Stig Bruset, professor Johan Galtung og Andrew Saul, PhD. Vi lager det meste av innholdet selv, men slipper også til foreninger som ønsker å lufte sine "hjertesaker", faglig kompetente forfattere som kronikører og leserinnlegg.

 

Planene for Stiftelsen VOF inkluderer bokutgivelser, korte filmsnutter på nett og organisering av konferanser/foredrag med internasjonale kapasiteter vi vil hente hjem fra det store kontaktnettverket vi har opparbeidet i mer enn 30 år. Vi har siden 2011 samarbeidet med Akinon Helseresort i La Nucia, Alicante, og Dr. Holms hotell på Geilo. Vi driver en omfattende reisevirksomhet innenlands, deltar på ulike konferanser og opptrer stadig i media.

 

dog-readØkende salg

Vi har helt fra starten trykket 10 000 eksemplarer og har gitt bort det vi ikke har solgt etter at bladet har kommet i retur. Allerede på første utgave fikk vi omkring 1800 abonnenter og leverte 1000 eksemplarer til Interpress. Vi hadde pr. 01.01.2013 4242 betalende abonnenter, dessuten distribuerer vi blader til Interpress/Narvesen og helsekosforretninger over hele landet. 

Annonse:

 

Staben i VOF er takknemlige for den økonomiske støtten vi har fått fra annonsører som Soma Nordisk AS og Au Naturel (UK), Inc., og for entusiastisk støtte fra helsekostbransjen, naturmedisinere og andre helseutøvere, ved siden av alle andre som er blitt abonnenter og støtter vårt konsept.

 

VOF har i kraft av høyt utdannede medarbeidere et faglig nivå som ingen andre på markedet kan konkurrere med. Alle våre fagartikler har henvisninger til faglitteratur som leserne selv kan etterprøve.

 

VOF på nett

Vår nye nettside rommer alle artikler vi har skrevet organisert i et eget temaarkiv. Det blir mye stoff når hver utgave inneholder 104 sider mellom permene! Alle abonnenter kan lese bladene på nett og laste dem ned som pdf.

 

VOF håper at mange flere lesere blir faste abonnenter, noe som vil gjøre det mulig å lage et enda bedre magasin og nå stadig flere.

 

Dag Viljen Poleszynski, dr.philos.
Ansvarlig redaktør Helsemagasinet VOF

 

 

Du kan lese mer om redaksjonsmedlemmene og andre i staben her

You may also like
Jevninger
Trådløse nettverk? Ikke i skoler og barne- hager på Kypros
Oppdatering om stråling fra andre land
Danske skolejenter fikk rett: Mobilstråling hemmer frøspiring

Legg igjen et svar