Skip to main content

Oppskriftssamling fra Hexeberg og kollegaer

De siste årene har vi kunnet glede oss over flere flotte bøker fra Sofie Hexeberg med samarbeidspartnere. Hexeberg er lege med doktorgrad og kostholdsekspert, kurs- og foredragsholder. Sammen med sin mann Erik Hexeberg driver hun Dr. Hexebergs klinikk (drhexeberg.no), der de legger vekt på matens betydning for helsen og skreddersyr kosthold og behandling for hver enkelt pasient. I boka Friskere og lettere med lavkarbo har hun samlet et knippe deilige retter og annet godt fra sine tidligere bøker. Her får vi tips til frokost, lunsj, middag, kveldsmat, desserter, kaker, snacks, drikke og selskapsmat. Prøv for eksempel enkle kyllingmuffins til frokost, brokkolisalat med pistasjnøtter til lunsj, koteletter med rosmarin til middag – og kanskje en mokkabrownie til kveldskaffen? Boka inneholder hele 185 oppskrifter å velge mellom og er absolutt å anbefale. 

Oppskriftssamling fra Hexeberg og kollegaer / 2021 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Fakta

• Forfattere: Sofie Hexeberg (red.), Gunn-Karin Sakariassen, Birthe Storaker, Hanne Riise, 
Tine Berg-Hansen og Kristin Kjellmo Vorkinn
• Tittel: Friskere og lettere med lavkarbo 
• Utgiver: Cappelen Damm
• Utgivelsesår: 2020 
• ISBN: 9788202695354 
• Pris: kr 399 innbundet, sider (www.cappelendamm.no)

Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner