Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2017 > Planteburger? Ja, det går an!

Planteburger? Ja, det går an!

 

Hamburgere skal være av kjøtt, skal de ikke det? Nei, det synes ikke Jane H. Johansen, som tidligere ikke likte hamburgere – men det var før hun begynte å lage dem uten kjøtt. Boka Kjøttfrie burgere – og alt det gode tilbehøret er resultatet, og hun skriver at boka er for deg som er “vegetarianer, fleksitarianer, kjøtteter eller veganer, kjøttfri mandagstilhenger, deltidsgrønn eller skapveggis”. I tillegg er den altså for deg som bare ikke liker kjøttburgere, eller som vil ha et spennende alternativ til dem. Selv jeg, som elsker mine okseburgere, falt for disse lekre og innbydende oppskriftene.

Boka gir oppskrifter på karbonader og lagd av spinat, aubergine, røtter, nøtter, bønner, fisk, urter, frø, sopp, massevis av krydder og mye mer. Jeg vil nok utelukke noen av ingrediensene og holder meg til hjemmebakte lavkarbobrød (eller intet hamburgerbrød i det hele tatt), men for øvrig er denne kokeboka allerede blitt et artig innslag i min samling med mange varianter som skal prøves. Ikke minst gir disse burgerne en fin anledning til å få i seg mer grønnsaker og plantekost, for det skal vi jo også spise.

Forfatter: Jane H. Johansen

Tittel: Kjøttfrie burgere – og alt det gode tilbehøret.

Utgiver: Cappelen Damm

Annonse:

Utgivelsesår: 2017

ISBN: 9788202541217

Pris: kr 369 kr; innbundet, 133 sider (www. cappelendamm.no)

You may also like
Myseprotein
Jevninger
UR kraft + kolonial – Norges første ”kraftbar”
Fine lavkarbo-oppskrifter – og noen kloke ord på veien

Legg igjen et svar