Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Glade kyr på beite gir sunnere kjøtt og melk samtidig som jorda tilføres viktig næring.

”Problemet er ikke kua, men hvordan den lever og spiser”

Dette slagordet, som lyder bedre på engelsk – It’s not the cow, it’s the how – er blitt løftet fram av den amerikanske biologen og juristen Nicolette Hahn Niman i debatten om rødt kjøtt, dyrevelferd og bærekraftig matproduksjon.  Tekst Iver Mysterud Nicolette Hahn Niman argumenterer i Defending beef for at måten storfeproduksjonen skjer på, er […]
Uffda! Du har ikke tilgang til dette innholdet.
Få tilgang til dette og ALLE Helsemagasinets artikler og arkiv for bare 10 kroner i 10 dager!
Er du allerede abonnent må du logge inn for å se innholdet.
LES OGSÅ  Småskala matproduksjon er best for helsa

klima, landbruk, matproduksjon

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon