Skip to main content

Prostatakreft og integrert medisinsk behandling

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Naturlig helbredelse»]I denne spalta får ulike terapeuter ordet for å fortelle om resultater fra deres praksis. Denne gangen slipper vi til Jan Fredrik Poleszynski som driver Klinikk for integrert medisin.[/gdlr_box_icon]

”Per” – en mann i 60-åra – kom til Klinikk for integrert medisin august 2014. Han led av angst, depresjoner, smerter og hadde nylig fått diagnosen prostatakreft. En MR viste en svulst på 10 x 10 x 10 cm (et volum på 1 liter), og biopsien bekreftet at den var ondartet. Per ble satt opp til operasjon og fjerning av prostatakjertelen, noe som ofte medfører impotens, inkontinens og vesentlig redusert livskvalitet. Han ønsket derfor et alternativ.

Vi kontaktet legen på Aker og hans fastlege med forespørsel om det var forsvarlig å forsøke integrert medisinsk behandling i tre måneder, for så å ta en ny kontroll. Svaret var ja, operasjonen ble utsatt, og Per fikk henvisning fra legen til immunstimulerende behandling ved klinikken. Tre måneder seinere viste en ny MR at svulsten var omkring 80 prosent mindre. Operasjonen ble avlyst, og klienten ble overført til en liste for regelmessig kontroll.

LES OGSÅ  Hva er energimedisin?

Per framstår i dag som et nytt menneske uten tegn til sykdom eller stress. Angstnivået er vesentlig redusert, smerter i kroppen er så og si fraværende, han er i god fysisk form og har tatt av seg 5–6 overflødige kilo og ser positivt på framtiden.

Per mottok en full funksjonell førstegangsanalyse ved klinikken. Hans elektriske felt (Bio-Well) viste høyt angstnivå/stress, lav spenning i celler/organer i halebeinet, prostata, urinveier, nyrer, lunger og generelt et ubalansert felt. Mineral-/tungmetallanalysen (Oligoscan) viste for høye verdier av tungmetaller, dårlig mineralbalanse med for mye kalsium, for lite magnesium og selen.

Hjerte-/nervesystemanalysen (Dantest QHRV) viste at han var i normalt god form, men med noen ekstraslag i løpet av testen. Problemer oppstår i celler og organer når den elektriske spenningen i cellemembranen synker under -70 mV. En celle med optimalt elektrisk potensial har optimal pH, god oksygentilgang, alle essensielle mineraler til stede og produserer nok av energimolekylet ATP (adenosin trifosfat).

Behandlinga inkluderte utvalgte kosttilskudd, systematisk avgifting og omlegging til høyfett-/lavkarbodiett. Hans elektriske problemer ble behandlet med pulserende magnetfeltterapi (NanoPulse direkte i prostata) og mikrostrømterapi (TimeWaver Frequency via elektroder på hender og føtter) 2–3 ganger per uke.

Klinikk for integrert medisin har spesialisert seg på elektromedisin. Vi benytter mikrostrøm- og pulserende magnetfeltterapi, som er godt dokumentert, effektivt og direkte påvirker cellenes energiproduksjon. ”Har du en ødelagt lyspære, nytter det ikke å reparere stikkontakten, men å bytte lyspære (løse det elektriske problemet)”. Kombinerer vi et slikt grunnprinsipp med optimal kost og tilskudd, kan vi løse mange helseproblemer som konvensjonell medisinsk behandling ikke har effektive midler mot.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Om forfatteren»]Jan Fredrik Poleszynski (f. 1960) har interessert seg for østlig filosofi og helhetsmedisin siden tenårene og arbeidet i 20 år innen databransjen. I 2009 startet han en ny karriere som helhetsterapeut med spesialfelt elektro- og informasjonsmedisin og er i dag daglig leder, analyse- og utviklingsansvarlig av Klinikk for integrert medisin (eid av Uno Vita AS) på Grefsen i Oslo.

LES OGSÅ  Kliniske forsøk med enzymterapi mot kreft sabotert av ”kreftmafiaen”

E-post jfp@unovita.com, www.unovita.com[/gdlr_box_icon]


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner